Június 30. (szerda) 16:00–20:00 | Szuperintezív online kapcsolatépítő rendezvén (SZIKRA)

Szuperintenzív (online) kapcsolatépítés a BNI-tól

Áprilisban és májusban több mint 500 vállalkozó kapott ízelítőt a 180 másodperces üzleti rapidrandikból – és imádták. Ezért június végén 4 órás, szuperintenzív online kapcsolatépítő eseménnyel költözünk be az irodákba és a szívekbe, ahol akár 100 vállalkozóval, cégvezetővel is digitális névjegyet cserélhetsz (egy üzleti könyv áráért).

A rendezvényig és a jelentkezésig hátralévő idő:
nap
óra
perc
másodperc

Hatcsillagos kapcsolatépítés

A konferenciák legértékesebb része a… folyosói beszélgetések. Az előadások, szekciók, workshopok, kiállítói ajánlatok szuperek – de őszintén? Nem ezekért járunk eseményekre, hiszen van hatékonyabb módja a tanulásnak és céges ajánlatok közötti válogatásnak.

Azokért az üzleti kapcsolatokért megyünk konferenciákra, tréningekre, üzleti reggelikre, amelyeket két előadás, két workshop, két program között között spontán építünk a többi résztvevővel. Ezért úgy döntöttünk, hogy minden eddiginél könnyebbé és hatékonyabbá tesszük számotokra a networkinget és egy fél napot csak a kapcsolatépítésnek szentelünk.

Az áprilisi konferencia a résztvevők 95%-ától kapott 5 csillagos értékelést. Június 30-án ismét hozzátesszük a hatodik csillagot.

Készen állsz életed legintenzívebb networking élményére?

Nehezen megy az ismerkedés? Ez lesz a kedvenc eseményed. Könnyen megy az ismerkedés? Akár 100 vállalkozót ismerhetsz meg 4 óra alatt.

Így ismersz meg 100 vállalkozót fél nap alatt

Az üzleti rapidrandikon új embereket ismerhetsz meg. Az általunk használt konferenciaszoftver minden korábbinál könnyebbé és stresszmentesebbé teszi számodra a kapcsolatépítést.
Nézd meg, mit mondanak róla azok, akik áprilisban már kipróbálták.

„A rapid találkozókat imádtam”

Baranyiné Mariann
Tovább olvasom
“Első networking konferenciám, 4 hónapos BNI tagsággal. Lenyűgözött, sokkal többet adott mint vártam, óriási lendületet, sok-sok információt, és közel 40 új cégkapcsolatot 1 nap alatt! Felfoghatatlan, még mindig a hatása alatt vagyok!”
Mitykó Ákos
Tovább olvasom
“Nekem első networking konferenciám volt. Örülök, hogy lehetőségem nyílt részt venni rajta. Nagyon sok hasznos információval és kapcsolattal gazdagodtam. Az Előadóknak gratulálok, hiteles felkészült szakemberek. Köszönöm.”
Egy résztvevő
Tovább olvasom
Szuper volt. Hasznos, kiváló előadások, hiteles emberektől. A "rapid" networking egészen fantasztikusan kényelmes és jó volt.
Jámbor Árpád
Tovább olvasom
“Véleményem szerint azok, akik ilyen színvonalú rendezvénnyel találkoznak, gyorsan megváltoztatják az esetleges negatív véleményüket az online rendezvényekkel kapcsolatban. A BNI alapértékei + a szervezők teljesítménye + a házigazdák moderálása + az előadások minősége összességében kiváló eredményhez vezettek. Ennek eredményeként az Online világ rendezvényeinek lehetséges élvezeti értékét az eddig a fejemben lévő 55-65%-ról 90%-ra emeltem. Mostantól e téren a mérce nagyon magasra került nálam - de már tudom, hogy meg lehet ugrani…”
Egy résztvevő
Tovább olvasom
“Amikor egy vállalkozó arra hivatkozik, hogy nincs rá időm, nem értette meg a lényeget... minden perce aranyat ért! Fejlődtem. Eddig is sokat segítettem másoknak, de most már tudom hogy mit jelent: "kérj és megadatik". Másnap egész nap csörgött a telefonom, és egy olyan lehetőséghez jutottuk, amire álmunkban sem számítottunk. Köszönjük BNI!”
Ambrus Mónika
Tovább olvasom
“A rapid randi zseniális ötlet, és a minitalàlkozók során nagyon pozitív tapasztalatok át szereztem. Igazán büszkék lehetünk magunkra, mi magyar vállalkozók, mert egyik randi alatt sem éreztem az "én mostelakarokadninekedvalamit" nyomását. Képesek voltunk nyitott, kívàncsi attitűddel hallgatni egymàst, ez networking volt a szó legnemesebb értelmében.”
Gerely Miklós
Tovább olvasom
"Nagyon hasznos volt a konferencia, remek előadásokkal. Megmondom őszintén, hogy élőben mindig gondjaim vannak a kapcsolat teremtéssel; azzal, hogy a folyosón beszédbe elegyedjek valakivel. De itt, ezzel a 3 percre véletlenszerűen összekapcsolódással ez a probléma nem volt, és szuper hasznos villám bemutatkozásaink voltak. Biztos, hogy hamarosan üzlet is lesz némelyikből."
Előző
Következő

Kezdd online, folytasd offline

Az üzleti rapidrandikon új embereket ismerhetsz meg. Az általunk használt konferenciaszoftver minden korábbinál könnyebbA májusi szuperintenzív kapcsolatépítésre adott pozitív visszajelzések után eldöntöttük: minden hónapban lesznek félnapos online networking eseményeink. De a hosszú hónapokig tartó bezártság után neked is, nekünk is szükségünk van a személyes kapcsolódásra, ezért megnyitjuk a jelentkezéseket a BNI Juliásiára, amely több évnyi kihagyást követően július 31-én (szombat) visszatér.

A Juliális a BNI családi napja, amelyre résztvevő tagjainkat, üzleti partnereinket családtagjaik, barátaik is elkísérik – amíg a felnőttek kapcsolatokat építenek, előadásokat hallgatnak, addig a gyerekeket színes programok, játékok és animátorok várják. Mindezt jó ételek és italok társaságában, egy pazar budapesti helyszínen, ahol a networkinget laza esti bulival kísérjük le.

Foglald le kedvezményes áron a helyed mindkét eseményre és ismerjük meg egymást személyesen is júliusban.é és stresszmentesebbé teszi számodra a kapcsolatépítést.

Ki szervezi az eseményt?

A félnapos szuperintenzív kapcsolatépítő rendezvény (SZIKRA) szervezője a BNI Magyarország

A BNI az egyetlen hazai networking szervezet, amely nemzetközi háttérrel rendelkezik. Szombathelytől Szingapúrig, New Yorktól Koppenhágáig a világ 90 országában, 10 000 csoportban, több mint 275 000 vállalkozás épít hétről hétre egymással üzleti kapcsolatokat.

Ezen a globális hálózaton keresztül nem csak dollár milliárdokban mérhető üzlet, hanem felbecsülhetetlen értékű tudás és tapasztalat is áramlik. Nincs olyan szervezeti kihívás, termékfejlesztési nehézség, kommunikációs elakadás, logisztikai bökkenő vagy pénzügyi probléma, amivel a BNI közösségéhez tartozó vállalkozók már ne találkoztak volna az elmúlt 36 év során.

90 napos kapcsolatépítő programunkhoz több mint 1000 vállalkozás csatlakozott, az áprilisi networking konferencián pedig ~350 vállalkozó, cégvezető és menedzser vett részt.

Az első 2x félnapos SZIKRA is zajos sikert aratott. A számok magukért beszélnek: 2700+ üzleti rapidrandi, több mint 1500 névjegykártyacsere, 722 percnyni átlagos felületen eltöltött idő és ~200 résztvevő.

Vedd meg a jegyed, lépj be a Kapcsolatépítők közössége Facebook-csoportba, látogass el (ingyen) egy hazai BNI csoport üzleti találkozójára és építs értékes üzleti kapcsolatokat.

Válassz élményt és foglald le a helyed

Kapcsolatépítő jegy

5 000 Ft

+ áfa

NetworKing jegy

19 990 Ft

+ áfa

Ezek a kérdések járhatnak a fejedben

„Mikor lesz az esemény?”

Június 30-án (szerdán). 16:00-kor lesz kapunyitás, 16:15 és 20:00 között pörögnek majd az üzleti rapidrandik.

„Nem tudom, hogy nekem szól-e ez az esemény.”

Neked szól, ha:

– vezető vagy (akár saját céged van és te vagy az ügyvezető, akár egy cégen belül vezetsz egy csapatot)

– cégtulajdonos vagy és szeretnéd a networkinget az üzleti céljaid szolgálatába állítani

– szívesen építenél kapcsolatokat cégvezetőkkel, vállalkozókkal

– BNI tag vagy (mert akkor tudod, mindig ilyen eseményeken jön össze a hazai BNI közösség színe-java)

 

„Mi a teendőm jegyvásárlás után? Le kell töltenem valamit?”

Semmit nem kell letölteni vagy beállítani: a böngésződben lépsz be a platformra.

A hozzáférésed e-mailben fogod megkapni (és bőségesen felkészítünk téged további információkkal).

„Ha szeretnék valamilyen együttműködést veletek (pl. szponzoráció, kiállítás), kit keressek?”

Kérlek, írj a melinda.toth@bni-capital.hu címre és még aznap válaszolunk.


„Ha más kérdésem van, technikai problémám akadt vagy észrevettem az oldalon egy elírást, kinek írjak?”

A networking-konferencia@theunderground.hu címre. A kérdésedre szívesen válaszolunk, a technikai problémád megoldjuk, az elírásoknak (meg más hibajelzéseknek) pedig örülünk, mert így tudjuk javítani.

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...