Életre szóló üzleti sikerközösségeket építünk

A BNI® Magyarország vezető kapcsolatépítő szervezete, amelyet az “Aki ad, az nyer” üzleti filozófia mentén működtetünk.

Az a célunk, hogy életre szóló üzleti sikerközösségek hálózatát építsünk, ahol tagjaink és vendégeink hétről hétre minőségi környezetben, minőségi emberekkel töltenek el minőségi időt, a nálunk szerzett kapcsolati tőke és tudás révén pedig előrelépnek a vállalkozásukban, karrierjükben.

Az eredményeink önmagukért beszélnek.

13 év
50 város
1100 tag
2000 networking rendezvény
30 000 000 000 Ft értékű üzlet évente

Nem magunktól vagyunk ilyen okosak

A BNI mögött egy 1985-ban alapított, nemzetközi franchise áll, amelynek a Föld több mint 75 országában, több mint 280 000 tagja van és megalakulása óta 130 milliárd dollárnyi (kb. 40 billió Ft) forgalmat generált a benne résztvevő vállalkozásoknak.

Ehhez a globális hálózathoz minden tagunk úgy csatlakozott, hogy először vendégként vett részt egy általunk szervezett üzleti találkozón.

Meg szeretnénk változtatni azt, ahogy a világ és benne Magyarország üzletel – kíváncsi vagy rá, hogyan dolgozunk ezen a célon?

Egy meghívóra vagy életed eddigi leginspirálóbb üzleti találkozójától.

Felkészítünk életed első networking eseményére

Ne aggódj, ha még nem csináltál ilyet.

A regisztráció után ingyenesen és azonnal letöltheted “Hogyan készülj fel egy kapcsolatépítő eseményre?” című e-könyvünket, amivel alaposan felkészítünk egy BNI üzleti találkozóra.

Mindenkinek van egy első alkalma – mi segítünk, hogy a tiéd a lehető legtöbb eredményt hozza és közben még jól is érezd magad.

Meghívót kérek és letöltöm az e-könyvet

A regisztrációt követően munkatársaink 2 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot és egy rövid, maximum 10 perces telefonbeszélgetés után segítenek a döntésben és annak a csoportnak a kiválasztásában, ahol a legtöbb értékes kapcsolat vár rád.

GDPR*
X