Ezekkel a programokkal támogatjuk a magyar vállalkozások újraindítását

Ingyenes networking programok

Képezd magad profi kapcsolatépítővé a BNI új networking programjaival, képzéseivel
Április 13-án egy egész napot a kapcsolatépítésnek szenteltünk, de a tavaszi 90 napos kapcsolatépítő programunk nem ér véget. Nézd meg, milyen programokkal, tudásanyagokkal, képzésekkel segítünk a vállalkozásoknak az újraindulásra való felkészülésben.

András összefoglalja neked a lényeget

Ajándék meghívó Mesterelme találkozóra

A Mesterelme találkozókon egy profi moderátor segítségével 4-5 vállalkozó osztja meg egymással egy adott témakörön belül üzleti, szakmai kihívásait és segítenek megoldásokat találni erre. Egy Mesterelme találkozó hossza 2,5 óra, a résztvevők pedig azonos méretű cégek képviselői, vezetői. Az első alkalomra a vendégünk vagy.

Díjmentes konzultáció egy networking coach-csal

Ha gyorsan akarsz menni, menj egyedül. Ha távolra akarsz jutni, menj társakkal. Mi a hosszútávra gyúrunk. Kérj személyre szabott networking coachingot egy szakembertől és lépj a következő szintre az ajánlási stratégiádban.

Ajándék meghívó BNI találkozóra

Csatlakozz a BNI tavaszi 90 napos kapcsolatépítési programjához és vegyél részt egy 1,5 órás online BNI találkozón díjmentesen, ahol 30-50 vállalkozó, cégvezető és menedzser előtt mutathatod be a céged tevékenységét. (És megismerheted azt a rendszert, amiben több mint 1100 vállalkozás üzletel hétről hétre bizalmi alapon, jutalékmentesen.)

ÚJ networking e-learning program

Tanuld magad jobb kapcsolatépítővé: tanulj a BNI online előfizetéses rendszerével és képezd magad profi networkingessé. Mi adjuk a tudást, neked csak használnod, alkalmaznod kell. Amikor neked jó, ahogy neked kényelmes.

Kérem az ajándékaimat

Töltsd ki az alábbi űrlapot és a BNI központ munkatársai 2-3 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot. Oszd meg az oldalt üzleti barátaiddal, ismerőseiddel, akiknek hasznosak lehetnek ezek a kapcsolatépítési lehetőségek.