Meghívhatlak vendégként egy BNI üzleti találkozóra?

Kapcsolatok nélkül nincs sikeres cég és karrierépítés. Kérj meghívót egy BNI Magyarország által szervezett üzleti találkozóra, ahol 2 óra alatt akár 30-40 vállalkozóval, cégvezetővel is megismerkedhetsz és akár 2 évet fejlődhet a céged (mindezt jelképes összegért).

Nincs mitől tartanod: a meghívód mellé csomagolt ajándék e-könyv segítségével felkészítünk a találkozóra, így nemcsak élvezetes, hanem eredményes is lesz számodra a kapcsolatépítés.

Senki nem figyel rád? Itt fog

Vállalkozóként nem vagy könnyű helyzetben, ha fel szeretnéd hívni a figyelmet a cégedre. Az online térben őrületes a zaj, az offline marketingkampányok jellemzően drágák, az üzleti eseményeken pedig szinte mindig ugyanazok az arcok vannak ott.

Egy BNI által szervezett üzleti találkozón viszont szervezett és profi körülmények között, egy 35+ éve folyamatosan tökéletesített módszertan segítségével építhetsz új és minőségi üzleti kapcsolatokat.

Vendégként félévente két alkalommal kötelezettségek nélkül vehetsz részt egy BNI találkozón, alkalmanként pedig akár 30-40 vállalkozó előtt mutathatod be a vállalkozásodat ahol a megjelent cégvezetőkkel és menedzserekkel a találkozót követően is kapcsolatban maradsz és folytathatod a megkezdett beszélgetéseket.

2 óra alatt 2 évet fejlődhet a céged

Ha már csak egy új vevőt, üzleti partnert, lehetséges beszállítót ismersz meg a találkozó alatt, sokszorosan megtérült a befektetésed. Sőt, az is lehet, hogy 120 perc alatt meg tudsz oldani egy olyan üzleti problémát, ami évek óta kísért, hiszen több száz évnyi vállalkozói tapasztalat van jelen minden csoportunkban.

Szánj 2 órát a kapcsolataid építésére, ismerd meg a jövendőbeli ügyfeleidet és tapasztald meg vendégként, hogyan támogatják egymást a BNI tagok új üzletek szerzésében, céges elakadások megoldásában.

Ne aggódj, ha nem vagy rutinos kapcsolatépítő vagy nem voltál még BNI találkozón.

A meghívód átvétele után ingyenesen letöltheted “Hogyan készülj fel egy kapcsolatépítő eseményre?” című e-könyvünket, amivel alaposan felkészítünk a találkozóra. Mindenkinek van egy első alkalma – mi segítünk, hogy a tiéd a lehető legtöbb eredményt hozza és közben még jól is érezd magad.

„BNI tagságom első évében megtanultam, hogy ki az ideális ügyfelem. Azóta folyamatosan tanítom a tagtársaimat arra, hogy felismerjék a számomra ideális ügyfelet. És ők ezt meg is teszik, futószalagon szállítva nekem az újabb és újabb szerződéseket.”

Alter Róbert | ügyvezető, AB Holding

13 éve építünk kapcsolatokat

A BNI Magyarország vezető kapcsolatépítő szervezete, amelynek 1100 vállalkozó, cégvezető és menedzser a tagja. Évente 40 városban, több mint 2000 üzleti találkozót, networking eseményt, kapcsolatépítésről szóló képzést, konferenciát szervezünk, tagjaink pedig átlagosan több mint 30 milliárd forintnyi üzletet hoznak egymásnak évről évre. Mindezt jutalékmentesen, előkészített üzleti ajánlások útján, az Aki ad, az nyer filozófia szellemében.

Nem magunktól vagyunk ilyen okosak. A BNI mögött egy 1985-ban alapított, nemzetközi franchise áll, amelynek a Föld több mint 75 országában, több mint 280 000 tagja van és megalakulása óta 130 milliárd dollárnyi (kb. 40 billió Ft) forgalmat generált a benne résztvevő vállalkozásoknak. Ehhez a globális hálózathoz minden tagunk úgy csatlakozott, hogy először vendégként vett részt egy általunk szervezett üzleti találkozón.

Az a célunk, hogy életre szóló üzleti sikerközösségeket építsünk

A BNI-ban tagjaink és vendégeink hétről hétre minőségi környezetben, minőségi emberekkel töltenek el minőségi időt, a nálunk szerzett kapcsolati tőke és tudás révén pedig előrelépnek a vállalkozásukban, karrierjükben.

Meg szeretnénk változtatni azt, ahogy a világ és benne Magyarország üzletel – kíváncsi vagy rá, hogyan dolgozunk ezen a célon? Egy meghívóra vagy életed eddigi leginspirálóbb üzleti találkozójától.

„Mindig elérzékenyülök, mikor szembe jön velem a kérdés, hogy mit is ad nekem a BNI. Az, hogy anyagilag nekünk vastagon megéri, az egy dolog, de azért a rengeteg kapcsolatért, barátságért, ami itt kialakult, még akkor is megérné csinálni, ha egy fillér bevételünk nem lenne a BNI ajánlásokból.”

Wachutka Zoltán | operatív vezető, Complexpress Logisztika

Online vagy offline? Rajtad múlik

A meghívó igénylésénél te döntöd el, hogy online üzleti találkozóra vagy egy reggelivel egybekötött offline találkozóra szeretnél ellátogatni. Az online találkozók díja egységesen 2500 Ft az egész országban, az offline eseményeknél a helyszíntől függően 3500-7500 Ft között mozog a részvételi díj.

Ha az online találkozót választod, az országban működő 50+ csoport bármelyikébe ellátogathatsz. (Minden harmadik héten az összes csoport online találkozik, hogy ha kevés az időd, akkor is a lehető legtöbb lehetőséged legyen a becsatlakozásra.)

Ha az offline mellett döntesz, akkor megkeressük a hozzád fizikailag legközelebb eső és számodra legmegfelelőbb csoportot.

Ha te is hiszel a kézfogás és a személyes kapcsolatok erejében, akkor fogadd el a meghívásunkat és engedd meg, hogy egy fél délelőtt alatt új üzleti kapcsolatok tucatjaival gazdagítsuk az életedet.

„Mikor azt veszed észre, hogy egy olyan csoportban is ajánlanak, ahol életedben nem jártál, akkor rájössz, hogy a BNI az egyik legjobb dolog az életedben.”

Kopa-Kun Edit | ingatlanszakértő, Forza Ingatlan

Itt a meghívód az üzleti találkozóra

Az adataid megadásával igényelheted a meghívódat egy BNI üzleti találkozóra. A találkozón jelképes összegért vehetsz részt, ahol 2 óra alatt akár 2 évet is fejlődhet a céged.

A regisztrációt követően munkatársaink 2 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot és egy rövid, maximum 10 perces telefonbeszélgetés után segítenek a megfelelő csoport kiválasztásában.

GDPR*

Ők is vendégként kezdték (és azóta megállíthatatlanok)

Néhány éve meghívást kaptam egy partneremtől, üzleti reggelire, egy kollégámat kértem meg, hogy képviseljen. Ő elment és pár mondatban beszámolt az ott tapasztaltakról, és ezzel vége is volt. 2017 tavaszán eszembe jutott a fenti történet, amely arra késztetett, hogy megismerjem a BNI-t. Márciusban már vendégként részt vettem a kecskeméti 6201-es „Ezerjó” csoportnál, és hamarosan jeleztem csatlakozási szándékomat, melyet áprilisban elfogadtak, és az óta is tag vagyok itt. A BNI „felébresztett” és lendületet adott, olyannyira, hogy a fiamat is biztattam, legyen tag – ma már Ő is BNI-os.

Networking nélkül ma nem lenne cégem. A tudatos kapcsolatépítés erejének köszönhetem, hogy az Underground már a cégbejegyzés előtt megszerezte első 10 ügyfelét és a pandémiát kísérő gazdasági recesszió ellenére is kiemelkedően sikeres lett az első üzleti évünk. Szívem szerint a BNI-t és a networkinget nemcsak az induló, hanem a növekedni vágyó cégek számára is felírnám receptre, mert stratégiai partnerségek építésére, a kapcsolatrendszerünk bővítésére, tapasztalat- és tudásmegosztásra kevés jobb platform és stratégiai eszköz létezik a világon.

Szerintem a hazai vállalkozók nagy részének az értékesítési stratégiája – különösen ennek a megvalósítására használt eszközrendszer – sokszor esetleges és gyakran kampányszerű. Egy mikrovállalkozás vezetőjeként én sem alkalmaztam semmilyen módszert arra, hogy a cégem értékesítési tevékenysége rendszeres és tudatos legyen. A BNI kerete abban segített, hogy ne mi fussunk egy-egy megbízás után, hanem az ideális ügyféltípusunknak megfelelő megrendelők keressenek minket és akarjanak velünk dolgozni. A legtöbb marketingeszköz a láthatóságra helyezi a hangsúlyt. Az üzleti szolgáltatások B2B világában azonban a hitelességen és bizalmi tőkén alapuló a kapcsolatrendszerek tudatos használata sokkal hatékonyabbá teheti az ügyfelekhez történő eljutást.

Azon túl, hogy anyagilag már az első évben megtérült, sok lehetőségem nyílt a személyes fejlődésre is. Több mint 10 éve csatlakoztam, számos visszatérő vásárlót és viszonteladót köszönhetek a BNI által megszerzett kapcsolataimnak. Először azt hittem, hogy nem fog megtérülni egy olyan jellemzően alacsony bevételű szolgáltatásnál, mint a webtárhely szolgáltatásunk, de kellemesen csalódtam.

Szeretnél elsőként értesülni, ha új networking esemény kerül fel az oldalra?

Add meg a neved, e-mail címed, és elsőként neked szólunk, ha új rendezvényt (tréning, konferencia, workshop, kapcsolatépítő rendezvény stb.) szervezünk.

GDPR*
X