Az év legütősebb networking konferenciája! 

HATÉKONY VÁLLALKOZÓI GONDOLKODÁS ÉS TUDÁS

Az idei év legütősebb konferenciája!

Persze, ezt bárki mondhatja, ezért felidézzük a tavalyi élményeket, hogy Te is lásd, nem túlzás:

 

Amivel idén készülünk Neked…

Kiegyensúlyozott (üzleti) kapcsolatokban a boldogság

Boldogságunk emberi kapcsolataink mennyiségétől és főképp minőségétől függ. Rajtunk múlik, hogy mennyire vagyunk aktívak és kezdeményezőek ezek megszerzésében, fenntartásában és folyamatos erősítésében. Empátiával és kellő diplomáciai érzékkel, a „jókor, jó helyen” jegyében kitartónak kell lennünk még akkor is, ha névjegyeink elsőre eredménytelenül landolnak partnereink zsebében.

Sikertelenség mesterfokon, avagy honnan ismered fel a sikert?

Ahogy láthatod, a sikerhez vezető út sikertelen próbálkozásokkal van kikövezve. A nagy kérdés, hogy miként nézel ezekre a próbálkozásokra, hogy felismered-e bennük a következő lépést, hogy felismered-e bennük a fejlődés lehetőségét? Gondolj úgy a folyamatra, mint egy versenyre, amelyben nem a nyakadba akasztott érem a fontos, hiszen sosem veszítesz! Legfeljebb tanultál valami hasznosat, ami később a javadra válik.

Jövőbeli eredményeid a múltban épített bizalomra épülnek

Hírnevünket, támogatottságunkat bizalmi folyószámlánk mindenkori egyenlege határozza meg. Hosszú távon nem számít sem siker, sem pénz, sem csillogás, csak az, hogy megbízhatnak-e bennünk partnereink. Minden jövőbeli sikerünk a múltban lerakott alapokra épül, hiszen a minket jól ismerők adhatják nekünk a legjobb ajánlásokat. Igen, a LEGJOBBAKAT. Nincs kivétel.

A motiváció, mint szitokszó

Mi az, ami valóban motivál bennünket? Van-e olyan külső hajtóerő, aminek hatására lelkesebbek leszünk? Vagy az utóbbi évtizedekben szitokszóvá silányult motivációra már egészen máshogy kell gondolnunk? Tényleg bennünk, mélyen beágyazva létezik az igazi mozgató erő? Csald elő rejtekéből mielőbb, nincs mire tovább várnod!

Innovatív kudarc

Kevesen ismerik fel azt a tényt, hogy a legrosszabb, ami valaha történt velük, talán a legjobb dolog is egyben – minden a sikeres átértékelésen múlik! Ha ugyanazt ismételgeted újra és újra, ne csodálkozz, ha ugyanarra az eredményre jutsz. A kudarcok éppen arra tanítanak meg, hogy változni, és főképp változtatni tudj a megcsontosodott gyakorlaton.

Végül…

Csak akkor gyere el, ha egy szád van, és két füled. A sikeres kapcsolatépítés egyik legfontosabb titka ugyanis az, ha kétszer annyit hallgatsz és figyelsz, mint amennyit beszélsz.

 

2017. október 18., 9.00 – 16.30

MOM Sport és Rendezvény Központ – 1123 Budapest, Csörsz u. 14-16.

Ezt a könyvet mindenképpen tartsd meg!

Idén tavasszal, a Nemzetközi Networking Héten mutattuk be a 29% - a megoldás című kötet legfrissebb kiadását.

Ha már beszerezted, valószínűleg egy ültő helyedben el is olvastad, és most tartasz a 27. hétre vonatkozó tanácsoknál.

Ha még hiányzik a polcodról, itt az idő, hogy Te is megtapasztald: ez a könyv döbbenetesen pontos leírása mindannak, amit az üzleti életben problémának gondolsz, és amelyekre lebilincselően tiszta és egyszerű megoldásokat kínál.

Idén különleges ajándékkal várjuk résztvevőinket, hiszen az első 100 befizetett résztvevőnek​ a BOOM magazin egy példányát adjuk ajándékba!

Előadók

 

Avidor András - networking szakértő -

Avidor András - networking szakértő

Légy bajnok saját [élet]pályádon!

Magyarország legismertebb networking szakértője szerint tisztában kell lennünk a céljainkkal! Ha nincsenek konkrét elképzeléseink, elvesztünk. A legjobb módja annak, hogy megmaradjon a motiváció, ha pontosan megfogalmazzuk a következőket: milyen irányba tartok, és hogyan jutok el odáig? Előadásában minderre választ kapunk!

Dudás László - Zepter Magyarország, ügyvezető igazgató

A hozzáállás, mint a fejlődés kerozinja

Nem titok, hogy a munkája, az egészség védelme az élete! Előadásával hozzájárul ahhoz, hogy a siker ízét Ti is megismerjétek, és megértsétek a legfontosabbat: a siker a munkába fektetett időtől függ. Léteznek még valódi sikertörténetek!

Dudás László - Zepter Magyarország, ügyvezető igazgató -
Kósa Erika, a Kósa Erika Akadémia alapítója -

Kósa Erika, a Kósa Erika Akadémia alapítója

Az érzelmi intelligencia szerepe kapcsolatainkban

Hazánk legsikeresebb üzletasszonyának harmóniateremtő és kapcsolatteremtő képessége legendás. Tőle valóban meg lehet tanulni, hogyan lehet sikerre vezető összhangot teremteni a magánélet és a munkahely, a család és az üzlet kihívásai között. Alapvető üzenete: „Amibe belevágod a fejszédet, azt csináld végig!

Mérő László - matematikus, pszichológus

A kreativitás mítoszai és az alkotás folyamata

Matematikus, publicista, pszichológus, egyetemi tanár és még hosszan sorolhatnánk. Egy a lényeg: ő az a kaliberű ember, akit hallani kell élőben! Számíthattok rá, hogy ezernyi inspiráló gondolattal fog ösztönözni és lelkesíteni Titeket, amivel a legképtelenebb ötletek is megvalósíthatóvá válnak. 

Mérő László - matematikus, pszichológus -
Peter Hermetschweiler, a BNI® Svájc, Lichtenstein és Marokkó igazgatója -

Peter Hermetschweiler, a BNI® Svájc, Lichtenstein és Marokkó igazgatója

Lépj előre, légy Te a nyertes!

Az idegen nyelvek, sport- és történelemtudomány képviselőjéből a svájci gyógyszeripar elismert trénere, később mediátor lett. Már cégvezetőként került a BNI® alapítói körébe, ahol azóta is meggyőződéssel vallja: a bizalom boldogít, egyúttal minden fejlődés motorja. Mottója: „Lépj előre – légy Te a nyertes!“ 

Házigazdák

Szabados Zoltán

Budapest

POLIPINS-RENOMIA Kft.

A BNI magyarországi szervezetének legrégebbi aktív tagja, eddigi tagsága alatt számos feladatkörben szolgálta a szervezetet. Hiszi, hogy a sikernek nem titka, hanem ára van, amit mindenkinek meg kell fizetnie mind a magán, mind az üzleti életben, ha többet akar elérni az átlagosnál.

Hosszú Judit

Győr

Dallos Pilates

Judit 4 éve BNI tag, jelenlegi elnöke a győri Business Dinamit csoportnak. Az üzleti is olyan mint a sport. Eredményt elérni, kitartó, rendszeres, fókuszált munkával lehet. Vallja, hogy mindezt sokkal könnyebb elérni egy csapatban mint magányosan.

Ferling József

Pécs

FERLING Kft.

Magyarország egyik legismertebb PR szakembere, címzetes egyetemi docens, több könyv szerzője, népszerű előadó és sikeres tréner. Alapvető képessége a kommunikáció. Családi cégével több mint 5 éve csatlakozott a BNI üzleti közösségéhez. Üzleti gyakorlatában meghatározó szerepet kap a segítőkészség, az együttműködés, az Aki ad, az nyer! – gondolkodás.

Miért ne hagyd ki?

Na jó, tudjuk, tanmesével tele van már a padlás. Megígérhetjük, hogy ennél többet nem pakolunk melléjük, így is elég nagy ott a rumli. Inkább abban segítünk, hogy könnyedén el tudd dönteni:

  • hogyan tudsz ideális körülményeket teremteni a rendrakáshoz
  • hogyan találhatsz hozzá megbízható, lelkes és kitartó társakat
  • milyen vezérelv alapján érdemes megszabadulni a már hasznavehetetlen kacatoktól
  • milyen friss, az aktuális trendekbe illő, mégis csak Rád jellemző légkört érdemes kialakítanod
  • a jövőben mit akarsz kezdeni az elhivatottságoddal, az újonnan beszerzett eszköz- és kapcsolatrendszereddel

A költöztető dobozok már készen állnak. Vágjunk bele!

Árak és kedvezmények

BNI-tagok részére

BNI-tagok részére Jegyár AJÁNDÉK kupon
2017. július 10 - augusztus 18. 15 900 Ft + Áfa 10 000 Ft értékű kupon ajándékba!
2017. augusztus 19 - szeptember 15. 17 900 Ft + Áfa 6 000 Ft értékű kupon ajándékba!
2017. szeptember 16 - október 16. 19 900 Ft + Áfa 2 000 Ft értékű kupon ajándékba!
Akár 10 000 Ft értékű kupon ajándékba, amely a kiállítóknál a helyszínen beváltható!

Nem BNI-tagok részére

Nem BNI-tagok részére Jegyár AJÁNDÉK kupon
2017. augusztus 19 - szeptember 15. 20 900 Ft + Áfa 6 000 Ft értékű kupon ajándékba!
2017. szeptember 16 - október 16. 22 900 Ft + Áfa 2 000 Ft értékű kupon ajándékba!

Akár 6 000 Ft értékű kupon ajándékba, amely a kiállítóknál a helyszínen beváltható!

RÁADÁS AJÁNDÉK: BNI találkozó részvételi jegy, amely a rendezvényt követően beváltható az ország bármely csoportjában. Ha többet szeretnél megtudni a BNI csoportokról, látogasd meg weboldalunkat: bni-hungary.com

 

*A kedvezményes időszakon belül nemcsak a regisztrációnak, a fizetésnek is meg kell történnie, ellenkező esetben a díj kiegyenlítésének dátuma szerinti ár vonatkozik a résztvevőre.

A regisztráció lemondására legkésőbb 2017. október 13., péntek éjfélig van lehetőség. Ezt követően a részvételi díjat nem áll módunkban visszatéríteni.

Extra ajándék a leggyorsabbaknak!

Különleges ajándék az első 100 befizetett résztvevőnek: ajándékba adjuk a BOOM magazin egy példányát. Ne maradj le róla! :)

Regisztráció

A regisztráció lezárult!

A szervezőről

Az „Aki ad, az nyer!”® filozófia képviselője: a BNI Magyarország

A Business Network International (BNI) a világ és hazánk vezető networking szervezete, amelyet dr. Ivan Misner amerikai üzletember alapított 1985-ben. A több mint negyedévszázados történelme alatt az üzleti kapcsolatépítés és a kapcsolati marketing vezető szervezetévé vált.

Mára több mint 73 országban, közel 8700 csoporttal és 220 000 főt meghaladó taglétszámmal működik a BNI üzleti közössége, ahol a tagok jutalékmentesen, bizalmi alapon segítik egymást üzleti ajánlásokkal. A BNI 2008 óta van jelen Magyarországon, jelenleg közel 1000 taggal, a fővárosban és számos vidéki régióban. 2018-ban a magyar BNI-tagok 21,5 milliárd forintnyi többletbevételt generáltak egymásnak bizalmi alapon, pusztán a kapcsolati tőkéjük és üzleti ajánlásaik segítségével. A modern networking hazai meghonosítójaként a BNI Magyarország célja, hogy a magyar üzleti közösségben is egyre többen használják a networking eszközrendszerét, és megismerjék azt a kölcsönös együttműködésen alapuló üzleti gondolkodást, amelyet jól kifejez a BNI filozófiája: „Aki ad, az nyer!®

További információ a BNI-ról: www.bni-hungary.com

Kapcsolat

Kérdésed, kérésed van a rendezvénnyel kapcsolatban?

Szenczi Dalma, marketing igazgató – BNI, dalma.szenczi@bni-capital.hu  

Informálódnál médiamegjelenéshez? Sajtósként regisztrálnál?

Ferling József, kommunikációs igazgató – BNI, jozsef.ferling@bni-capital.hu

Ha szeretnéd kiállítóként növelni láthatóságod:

Bujdosó Kata, stratégiai partnerekért felelős igazgató, kata.bujdoso@bni-capital.hu