Előadók, előadások

 

Avidor András -

Avidor András

networking szakértő, a Magyar Networking Szövetség elnöke, a BNI Magyarország és a BNI Szlovákia igazgatója

Négy kapcsolattal rendelkezett, amikor elkezdte építeni a BNI-t, mostanra a tudatos kapcsolatépítésnek köszönhetően Magyarország legnagyobb networking szervezetét vezeti. Avidor András, hazánk legismertebb networking szakértője megmutatja, hogyan használd hatékonyan a kapcsolataidat, hogy ideális ajánlásokat kapj, és még sikeresebb lehess!

Fülöp Zoltán

kisvállalati pr specialista, Hírnévügynökség Kft.

Tanácsadóként kis- és közepes vállalkozásoknak tanítja és végzi a hírnevük építését. Rendszeresen tart előadásokat szakmai konferenciákon, valamint a  Metropolitan Egyetem és az Edutus Főiskola oktatója. Ügyfelei rendszeres szereplői a híreknek, szinte minden iparágban dolgozott már. Uj Péter a 444.hu főszerkesztője képletesen neki ítélte "Kelet-Közép Európa Leghitelesebb Píárosa címet" egy cikkében.

Fülöp Zoltán -
Janata Krisztina -

Janata Krisztina

Kkv-marketing szakértő, szövegíró, tréner, a MET címzetes docense

Kapcsold le a lámpalázat! Bemutatkozni, amikor a torkodban dobog a szíved... Kezet nyújtani, amikor izzad a tenyered... Megvédeni az ajánlatodat, amikor ketyeg az óra és arra se bírsz visszaemlékezni, hol parkoltál le… A 21. század átka a nonstop reflektorfény-élet: 24 órában nyelni a stresszt és közben mindig tökéletesen “prezentálni”. Magadat, a cégedet, az ajánlatodat. Új kapcsolatok, új üzlet, új kihívások? Most kell a legjobb oldaladat megmutatnod! De sajnos az emberi vonzerőd legnagyobb gyilkosa a stressz, ami pont akkor torzítja el az egyéniségedet amikor a leginkább csillognia kellene... Csikorgó műmosoly és lekoptatott üzleti szlogenek helyett helyett dolgozzunk inkább a biokémiádon! Megmutatom, hogy a legújabb neuromarketing kutatások segítésével hogyan tudod meghekkelni … a saját agyműködésedet! Irtó tudományosan hangzik, de lazíts és dőlj hátra: egyszerű lesz és gyakorlatias, már a következő szünetben felhasználhatod!   

 

Geszti Péter

Dalszövegíró, énekes, reklámszakember

Geszti Péter EMeRTon-díjas magyar dalszövegíró, énekes, reklámszakember. Pályafutását gyermekszínészként kezdte, majd dalszövegeket írt az Első Emelet zenekar számára. Miután az együttes felbomlott, riporterként, műsorvezetőként és forgatókönyvíróként, reklám és kreatív szövegíróként dolgozott és dolgozik ma is. Médiakarrierjét az Ász című televíziós műsor műsorvezetőjeként kezdte, majd a Rapülők, a Jazz+Az, és a Gringo Star együttesek tagjaként sikeres zenei karriert futott be, de az X-faktor mentoraként is ismerhetjük.

Geszti Péter -
Aqil Radjab -

Aqil Radjab

BNI Netherlands

Aqil, mint a BNI Hollandia és Flamand Belgium országos igazgatója, segítséget nyújt az ügyvezető igazgatóinak ahhoz, hogy növeljék üzleti forgalmukat és támogassák a két országon belüli 4500 tagot. Hét évig szolgált a Holland Királyi Haditengerészetben, majd elérkezettnek látta az időt arra, hogy üzletemberként folytassa. Rendkívüli lelkesedéssel, viszont mindenféle tapasztalat nélkül nekiindulva sikerült az alapítás után három éven belül csődbe vinnie saját vállalatát. Ez azonban nem törte meg, elkezdte felépíteni és felfejleszteni azt az egy dolgot, amit a változó gazdasági körülmények között is képes kézben tartani – saját magát. A megtanult leckék és új ismeretek megszerzése után új céget indított: a Payroll Company-t. A BNI csoporttársai segítségével a Payroll Company már sorozatban 5 éve Hollandia leggyorsabban növekedő vállalatai közé tartozik, mindössze 7 évvel alapítása után jelenleg több, mint 2000 alkalmazottal rendelkezik.

Gondolkodj nagyban, gondolkodj csapatban!

Hogyan jutsz kettőről háromra, ötről hatra, mindig magasabbra? Hogyan növelheted vállalkozásod teljesítményét? Miként találod meg a megfelelő embereket a csapatba?

A leghatékonyabb üzleti megoldások profi előadóktól, magyar vállalkozóktól. Ők már próbálták, működik, elmondják, megmutatják, szabadon alkalmazhatod!

A nyolcadik alkalommal megrendezésre kerülő konferencia egyik legfőbb értéke a gyakorlatba gyorsan beépíthető tudás. A résztvevők 76%-a nyilatkozott úgy az előző években, hogy itt azonnal hasznosítható, friss ismeretekhez jutott. Több mint 93%-uk legalább 40 új üzleti ismeretségre tett szert alig néhány óra alatt, és több mint 50%-uk nyilatkozott úgy, hogy ezekkel élni is tud a konferencia után.

Egy nap, amely a növekedéshez, a sikeres újrakezdéshez, új vevői és beszállítói kapcsolatokhoz vagy nehéz helyzetben a fennmaradáshoz ad tudás, erőt, friss kapcsolatokat és bőséges muníciót.

2016. október 26. szerda, 9:00-16:10

MOM Sport Uszoda és Sportközpont, 1123 Budapest, Csörsz u. 14-16.

 

Miért éri meg eljönnöd?

 1. Mert egyedül nem lehet elég magasra jutni, hatékony csapatra van szükség
 2. Mert gyorsan alkalmazható, gyakorlati tudással gazdagodsz
 3. Mert profi kapcsolatépítési eszközöket szerzel
 4. Mert friss kapcsolatokhoz jutsz, új értékesítési irányokat fedezel fel
 5. Mert a konferencia szünetében itt terített asztalt és tízórai falatokat is találsz

 

Amit még biztosan megkapsz az Országos Networking Konferencián®!

 1. Gyakorlati tudással gazdagodsz

  Kipróbált megoldások az üzleti kapcsolatok építésének hazai és külföldi mestereitől! Elméleti modellek helyett hazavihető és már másnap alkalmazható technikák!

 2. Kapcsolatépítési eszközöket szerzel

  Ha már felkészülten szeretnél érkezni a rendezvényre, iratkozz fel a BNI Magyarország díjmentes networking minitréningjére! 5 héten keresztül heti egy e-mailben kapsz hasznos tippeket, amelyekkel megismerheted a tudatos üzleti kapcsolatépítés alapjait!

 3. Friss kapcsolatokhoz jutsz

  Lehetőséged lesz körasztal mellett részt venni több, moderátorok által irányított bemutatkozáson, ahol alkalmanként 10 – fővárosi és vidéki – üzletembernek mutathatod be a vállalkozásod, miközben átadod nekik a névjegykártyád, és te is megismerheted, hogy ők mivel foglalkoznak. Érdemes elegendő mennyiségű (60-70 db) névjeggyel érkezni!

 4. Új értékesítési irányokat fedezel fel

  Több száz sikerorientált üzletember és ezzel a számos új kapcsolat lehetősége segíthet abban, hogy céged számára új értékesítési irányokat találj.

 5. Vonzó beszállítói lehetőségeket találsz

  Az Országos Networking Konferencia® ideális terepet kínál új, lehetséges beszállítók feltérképezésre is.

 6. Stratégiai partnerségeket készíthetsz elő

  A rendezvényen akár lehetséges stratégiai partnereket is megismerhetsz! Több száz potenciális üzleti szövetségesed lesz ott az Országos Networking Konferencián®. Rajtad áll, hogy milyen együttműködést alakítasz ki vagy készítesz elő.

 7. Kivételes kedvezményekhez juthatsz

  Légy ott a rendezvényen, hiszen számos kedvezményes ajánlatot kapsz a kiállítóktól! Ezek a kedvezmények hagyományosan csak az ONK látogatóinak szólnak – ha nem vagy ott, kimaradsz!

 8. Kellemes, barátságos légkörben zajlik

  A hetedik alkalommal megrendezett konferencián nyitott gondolkodású, sikerorientált üzletemberekkel találkozhatsz, akik pontosan azt keresik, amit te is: új ismereteket, gyakorlati tudást, hosszú távú kapcsolatokat, és mindezt jó hangulatban! Csatlakozz hozzájuk te is!

 9. A délelőtti szünetben kellemes tízórai falatokat is találsz

   

Program

Időpont Program
7:30 Kapunyitás, reggeli
9:05 Köszöntő
9:15 Üzleti kapcsolatépítés körasztaloknál I.
9:40 Avidor András: Itt tartunk – Az Aki ad, az nyer! gyakorlat eredményei 2016-ban
10:00 Elismerések átadása (Networking / NetworQueen / Legjobb csoport)
10:15 Vállalati Holdraszállás Projekt - Fülöp Zoltán kisvállalati pr-specialista élő beszámolója az üzleti világűr meghódításáról
10:40 Főtámogatói percek - OPEL
10:45 Szünet
11:10 Támogatói percek – Szűcs és Társa Ügyvédi Iroda, Rajna Images
11:25 Üzleti kapcsolatépítés körasztaloknál II. 
11:50 Kapcsold le a lámpalázat - Janata Krisztina kkv-marketing szakértő arról, hogy hogyan „hekkeld meg” saját agyműködésed
12:10 Gondolkodj nagyban, gondolkodj csapatban - Avidor András, a Magyar Networking Szövetség elnöke, a BNI Magyarország és a BNI Szlovákia igazgatója a sikerhez vezető út koordinátáit rajzolja fel
12:35 SZÜNET (fakultatív ebéd)
13:45 A csapatszellem nem ismer akadályokat - Geszti Péter előadása arról, hogy mindezt hogyan hozhatod mozgásba
14:20 Kipróbált és sikeres üzleti megoldások Hollandiából - Aquil Rajab előadása
15:05 Üzleti kapcsolatépítés körasztaloknál III. 
15:30 Támogatói percek – Altamix
15:45 Nyereménysorsolás
16:00 Zárszó

Műsorvezetők

Fehér Péter

régióigazgató, BNI Déli Régió

Fehér Péter

Év elején Lisszabonban mesélt a területén elért eredményeiről nemzetközi BNI-vezetőknek, most viszont másfajta szerepben is mikrofont ragad Fehér Péter, a BNI Déli Régiójának egyik igazgatója. Háta mögött sikeres üzleti közösségek sorakoznak.

Gyovai Melinda

műsorvezető, Deneris Reklámügynökség

Rajna-Orbán Teodóra

Csatlakozásakor ő volt a magyarországi BNI legfiatalabb női tagja. A BNI403-as csoport elnöke, talán közöttük is a legfiatalabb. Elköteleződve a növekedés mellett, szeptembertől a BNI Magyarország építési igazgatójaként is üdvözölhetjük. Magáról így vall: „Hiszem, hogy a jó reklám nem csak a multik kiváltsága. Vállalkozásom indításával egy időben lettem BNI tag, a networking már a véremben van, nincs olyan ügyfelem aki nem kapcsolatok útján talált rám."

Ártáblázat

BNI-tagok nettó ár bruttó ár
09.05-09.08. 11 901 Ft 15 115 Ft
09.09-09.22. 14 901 Ft 18 925 Ft
09.23-10.13. 18 901 Ft 24 005 Ft
10.14-10.25. 22 901 Ft 29 085 Ft
Helyszínen, teljes áron fizetve   35 000 Ft
Nem BNI-tagok nettó ár bruttó ár
09.09-09.22. 18 901 Ft 24 005 Ft
09.23-10.13. 22 901 Ft 29 085 Ft
10.14-10.25. 25 901 Ft 32 895 Ft
Helyszínen, teljes áron fizetve   35 000 Ft

*A kedvezményes időszakon belül nem csak a regisztrációnak, a fizetésnek is meg kell történnie, ellenkező esetben a következő időszak ára vonatkozik a résztvevőre.

A regisztráció hétfő délben lezárul.

A regisztráció lezárult!

Még egyszer: mi, hol és mikor?

Országos Networking Konferencia®

Időpont: 2016. október 26. 09:00 - 16:10
Helyszín: MOM Sport Uszoda és Sportközpont, 1123 Budapest, Csörsz u. 14-16.

 

 

Videó

Hogy néz ki mindez élőben? Tekintsd meg a korábbi Országos Networking Konferenciákon® készült kisfilmjeinket!

Nézd meg a többi videót Youtube-csatornánkon!

A szervezőről

Az „Aki ad, az nyer!”® filozófia képviselője: a BNI Magyarország

A Business Network International (BNI) a világ és hazánk vezető networking szervezete, amelyet dr. Ivan Misner amerikai üzletember alapított 1985-ben. A több mint negyedévszázados történelme alatt az üzleti kapcsolatépítés és a kapcsolati marketing vezető szervezetévé vált.

Mára több mint 60 országban, közel 7300 csoporttal és 190 000 főt meghaladó taglétszámmal működik a BNI üzleti közössége, ahol a tagok jutalékmentesen, bizalmi alapon segítik egymást üzleti ajánlásokkal. A BNI 2008 óta van jelen Magyarországon, jelenleg közel 1000 taggal, a fővárosban és számos vidéki régióban. 2015-ben a magyar BNI-tagok 20,7 milliárd forintnyi többletbevételt generáltak egymásnak bizalmi alapon, pusztán a kapcsolati tőkéjük és üzleti ajánlásaik segítségével, ez az eredmény pedig 34%-kal nagyobb, mint a tavalyi összeg. A modern networking hazai meghonosítójaként a BNI Magyarország célja, hogy a magyar üzleti közösségben is egyre többen használják a networking eszközrendszerét, és megismerjék azt a kölcsönös együttműködésen alapuló üzleti gondolkodást, amelyet jól kifejez a BNI filozófiája: „Aki ad, az nyer!®

További információ a BNI-ról: www.bni-hungary.com

Fordulj hozzánk!

Kérdésed van a rendezvénnyel kapcsolatban?

Szenczi Dalma, marketing igazgató – BNI, dalma.szenczi@bni-capital.hu

Informálódnál médiamegjelenéshez? Sajtósként regisztrálnál?

Ferling József, kommunikációs igazgató – BNI, jozsef.ferling@bni-capital.hu

Korábbi partnereink voltak többek között