FANTASZTIKUS NAPOT TÖLTÖTTÜNK EGYÜTT, KÖSZÖNJÜK VENDÉGEINKNEK ÉS PARTNEREINKNEK! :)

A konferenciáról készült képeket itt tudod megtekinteni.

Következő rendezvényünk az Országos Networking Konferencia®, találkozzunk ott!

NEMZETKÖZI NETWORKING HÉT®

AZ ÉV LEGJOBBAN VÁRT NETWORKING TALÁLKOZÓJA!

Önképzésben az erő!

Az év legjobban várt networking találkozója!

Nem véletlenül! Ugye, még emlékeztek a tavalyi NNH felejthetetlen hangulatára?

 

Amivel idén készülünk Neked…

Légy tisztában a céljaiddal! Ha nincsenek konkrét elképzeléseid, elvesztél. A legjobb módja annak, hogy motivált maradj, ha pontosan megfogalmazod magadnak a következőket: milyen irányba tartok, és hogyan jutok el odáig? Az oda vezető út legyen egyértelmű, jól látható, tele motivációval.

Tartsd szem előtt az eredményeidet!  Gyakran érezzük magunkat kimerültnek, talán frusztráltnak is, ez pedig sokszor saját magunknak köszönhető. Légy büszke az elért sikereidre, egyúttal koncentrálj a jövőbeliekre is! Nagyon fontos, hogy a lelkesedésben soha ne lankadj, tudj építkezni a megélt kudarcaidból.

Emlékezz a munkára, amit már magad mögött tudsz! Sokkal könnyebb azt az utat járni, amit Te magad választottál. Mindig emlékezz arra, hogy ezt a munkát magadért is végzed.

Elsősorban másokra gondolj! Állj meg és töprengj el azon, hogy mitől lehetnél jobb. Kezdj el azon gondolkodni, hogyan lehetnének eredményesebbek a dolgok körülötted. Ez az egyik legjobb módja annak, hogy bármilyen helyzetben megtaláld az előre vezető utat. Tűzd ki a célt, és ösztönözd rá a munkatársaidat is minden nap. 

Minden nap egy új esély! Amikor reggel felébredsz és kinyitod a szemed, tekints arra az új lehetőségek napjaként, hagyd magad mögött az előző napi terheket.  Minden kudarc egy esély arra, hogy legközelebb jobbak legyünk.

Vedd körül magad motivált emberekkel! Ha olyan emberek vesznek körül, akik lehúznak Téged, és mindig Te vagy a legokosabb az irodában, akkor valószínűleg nem a megfelelő helyen vagy. A motiváció legnagyobb forrása a szenvedély és a keményen dolgozó emberek, akik nagy álmokat hivatottak beteljesíteni, miközben legtöbbször briliáns elmék. Építs ilyen csapatot! 

Végül…

Csak akkor gyere el, ha valóban fontosnak érzed az emberi kapcsolatokat, és kész vagy tenni azért, hogy javuljon azok minősége! A kapcsolatépítés nem arról szól, hogy összeszeded az összes névjegykártyát, majd megpróbálsz eladni valamit. Törekedj arra, hogy olyan emberekkel találkozz, akikkel a későbbiekben stratégiai és bizalmi kapcsolatot alakíthatsz ki! 

Az idei konferencia azért rendkívüli, mert a központi eseményen kívül vidéki helyszínek is becsatlakoznak, így a képzés és a közvetlen kapcsolatépítés még szélesebb körben, az egész országra kiterjedően teret nyerhet! Ha nem csak Budapesten, de a vidéki helyszínekre is ellátogattok, exkluzív online Avidor András képzésben részesülhettek a Dobedun. (Részletek a regisztrációs blokkban.) Országjárásra fel!

 

2018. március 6. 9.00 – 16.45
Lurdy-Ház – 1097 Budapest, Könyves Kálmán Krt. 12-14.

 

2018. március 7. 7.30 – 12.40
Zsolnay Kulturális Negyed – 7626 Pécs, Felsővámház u. 52.

 

2018. március 7. 7.30  15.00
Régi Posta Étterem – Debrecen, Széchenyi u. 6.

 

2018. március 8. 7.30 – 13.00
Sasfészek Étterem
6000 Kecskemét, Alcsócsalános 3.

 

2018. március 9. 7.30 – 13.30
ETO Park Hotel**** superior Business & Stadium – 9027 Győr, Nagysándor József u. 31.

Ezt a könyvet mindenképpen tartsd meg!

 

Tavaly ilyenkor, a Nemzetközi Networking Hét® alkalmával mutattuk be a 29% - a megoldás című sikerkönyv kötetének legfrissebb kiadását.

Folyamatos tanulásra, megbízható, bizalmon alapuló üzleti kapcsolatokra, valamint átgondolt stratégiára mindenkinek szüksége van ahhoz, hogy igazán eredményes lehessen!

Előadók

 

Avidor András - networking szakértő, a BNI® Magyarország igazgatója -

Avidor András - networking szakértő, a BNI® Magyarország igazgatója

Légy igazi csapatjátékos!

Magyarország legismertebb networking szakértője szerint a hatékony kapcsolatépítés a nyitottsággal kezdődik. Így építhető fel egy mindenki számára előnyös üzleti kapcsolat.  Sikeres akkor lehetsz, ha a kapcsolati hálód erőteljes, és valódi értékekkel bír. Vallja: együttműködés nélkül nincs bizalom! Hogyan érheted el mindezt? Előadásában minderre választ kapunk!

Budapest, március 6. és Pécs, március 7.

Bruck Gábor – döntéspszichológus, társadalomelemző, kampánytanácsadó, a Sawyer Miller Group elnöke

Add elő magad!

Ismeri azt a gondolkodásmódot, amely megvan a legtöbb sikeres vezetőben, vállalkozásban. Tapasztalt stratégaként tudja, hogy valaki mitől ér fel a csúcsra, vagy mitől tűnik el a süllyesztőben. Célja, hogy megmutassa, hogyan bontsátok le a figyelmetlenség falait, amelyek elválasztanak a hallgatóságtól. Előadásában elárulja, hogyan csinálják a profik, hogyan gondolkodnak, viselkednek, és kommunikálnak a legsikeresebb vezetők.

Budapest, március 6.

Bruck Gábor – döntéspszichológus, társadalomelemző, kampánytanácsadó, a Sawyer Miller Group elnöke -
Wolf Gábor, Marketing Commando -

Wolf Gábor, Marketing Commando

Akit mindenhol tárt karokkal várnak

„Szóval szereztél egy ajánlást, és hamarosan bejutsz a nagy emberhez? Egy ilyen találkozón van, aki megtűrt értékesítő. És van, aki tárt karokkal, izgatottan várt partner. Ez utóbbi mit csinál máshogy? Van egy apró trükkje, amit a rendőrségi helyszínelőktől lestem el Neked...”
Wolf Gábor kisvállalati marketing szakértő, a Marketing Commando alapítója és máig aktív vezetője, aki cégével együtt 2001 óta több ezer kisvállalkozás sikerét segítette elő okos marketing stratégiák és elsöprő eredményű marketing eszközök révén.

Budapest, március 6. és Győr, március 9.

Medgyesi Zoltán (BNI® régióigazgató)

Mi is az a networking?

19 éves kora óta vállalkozó, számos területen kipróbálta magát, de mindig is azok a vállalkozásai lettek sikeressé, amelyekben csapatban, eredményesen kellett együttműködni. Vallja, hogy a BNI® egy üzleti konditerem, ahol megkapod a profi eszközöket, az edzői támogatást és egy csapatot, akikkel együtt fejlődhetsz.

Győr, március 9.

Medgyesi Zoltán (BNI® régióigazgató) -
Tóth Péter – a Lipóti Pékség alapító-tulajdonosa, családfő és polgármester -

Tóth Péter – a Lipóti Pékség alapító-tulajdonosa, családfő és polgármester

Filozófiája sajátos gondolkodást takar, üzletpolitikája pedig a „Mindent a vevőkért” jelmondatban foglalható össze. A családi vállalkozásként működő Lipóti Pékség jelene és jövője a múlt értékeire épül. Lipót polgármestereként vallja, hogy nem problémák vannak, hanem megoldandó feladatok. Boldogulni Magyarországon is lehet, csak meg kell látni a lehetőségeket, és élni kell az adottságainkkal.

Győr, március 9.

Alterné Kiss Olga

A BNI Medialis régió vezetőjeként, a régió networking szakértőjeként küldetésének tartja, hogy a sokak számára még teljesen idegennek érzett networkinget, mint gyakorlati tevékenységet megismertesse a vállalkozókkal. Előadásának célja, hogy közelebb hozza a vállalkozókhoz ezt az egyszerű, de annál hasznosabb, tudatos üzleti tevékenységet.

Kecskemét, március 8.

Alterné Kiss Olga -
Máté Gábor -

Máté Gábor

Bár 25 éve nagyon sikeres, mégsem szerepel a leggazdagabb emberek listáján – talán azért, mert a legsikeresebb és a leggazdagabb emberek listája nem feltétlenül fedi egymást. Vallja, hogy a sikernek nem titka, hanem ára van. „A siker érzése értékteremtésből fakadó elégedettség, az idővel való gazdálkodás és az engem körülvevő emberek megválasztásának szabadsága, a család erejének megőrzése, ezek pedig túlmutatnak a pénzvilág sorrendjén. Nekem ez a gazdagság.” Máté Gábor előadásából kiderül, hogy hogyan építsük emberi kapcsolatainkat úgy, hogy üzletileg és emberileg is sikeresek maradjunk.

Pécs, március 7. és Kecskemét, március 8.

Gál Kristóf - vállalkozó és vállalkozófejlesztő

2005 óta vállalkozó, ekkor alapította a Klikkmarketinget, amit azóta is vezet. Ennek a 11 fős, 100+ millió forintos árbevételű cégnek az irányítását heti 15-20 órában, kényelmesen és jókedvűen végzi – ezért tud mellette a vállalkozófejlesztéssel is foglalkozni. „Akkor van valódi önműködő vállalkozásod, ha az képes megállni a saját lábán, és az alapja a becsületes, etikus működés. Itthon is lehet tisztességesen és sikeresen vállalkozni. Nem könnyű, de megéri!”

Kecskemét, március 8.

Gál Kristóf - vállalkozó és vállalkozófejlesztő -
Romeisz Norbert, a Rovitex Homedeco Group lakástextilt gyártó és kereskedelmi cég tulajdonosa -

Romeisz Norbert, a Rovitex Homedeco Group lakástextilt gyártó és kereskedelmi cég tulajdonosa

Hogyan fejlesszünk egy kis KKV-t sikeres nagyvállalattá?! Romeisz Norbert sikertörténete megadja a választ.

Húsz éve egy mikrobusszal járta az országot, ma pedig egy negyven országban jelen lévő nagyvállalat vezetője: A pécsi fiatalember példás szorgalommal és leleménnyel hozta létre a függönyökkel és lakástextillel foglalkozó Rovitex Hungária Kft.-t. A nemzetközi siker ellenére Romeisz Norbert nem hagyja el Pécset, itt érzi magát otthon.

Pécs, március 7.

Szombati Orsolya

Ügyféltípusokra hangolt értékesítési kommunikáció, avagy ismerd fel üzleti partnereid VALÓS mozgatórugóit, és értékesíts nekik erre építve akár négyszeres hatékonysággal!

Mi a nyomulás nélküli értékesítés titka? Hogyan kérdezz okosan, úgy, hogy tényleg megtudd, mit akar az ügyfeled? Milyen ügyféltípusokkal találkozol tárgyalásaid során? Mire mozdulnak, milyen motivációik és félelmeik vannak az egyes típusoknak, amelyeket valószínűleg SOHA nem árulnának el neked? Előadásában minderre választ kaptok, melyeket egy önként jelentkező résztvevő üzletére vetítve a gyakorlatban is kipróbálhattok!

Debrecen, március 7.

Szombati Orsolya  -
Ferling József  -

Ferling József

Nem elég jónak lenni, jónak is kell látszani, avagy az előre bejelentett csábítás krónikája

Az előadás útikalauz olyan vállalkozóknak és menedzsereknek, akik egészséges üzleti kapcsolatokra vágynak és növelni szeretnék márkájuk piaci vonzerejét. A hírnévprofesszorként is emlegetett kommunikációs szakember gyakorlati példák segítségével mutatja be, hogy a hatékony kommunikáció milyen esélyeket kínál és hogy a hitelesség az így megszerezhető láthatóság reflektorfényében is megőrizhető. Bemutatja, hogy miért a networking lett az üzleti élet svájci bicskája.

Debrecen, március 7.

Nagy Barna

Legyen a vállalkozásod a legjobb választás, avagy hogyan tudsz kisvállalkozásként is kitűnni márkaépítéssel

Sokan megijednek az óriási zajtól, amikor a reklámpiacra tekintenek. Vállalkozásként tudják, hogy szükségük van a hirdetésre, de kicsiként az egész kaotikusnak és reménytelennek tűnik. Minek létrehozni a századik honlapot az iparágban, a századik facebook oldalt? Az előadásból megismerheted azt a módszert, amivel bármekkora zajban is felhívhatod vállalkozásodra a figyelmet, valamint segítséget kapsz ahhoz, hogyan tudsz megjegyezhető és beszédtéma lenni az ügyfeleid körében, amitől aztán akár magasabb áron is szívesen vásárolnak tőled.

Debrecen, március 7.

Nagy Barna -
Bács Ferenc -

Bács Ferenc

"Túl a csúcson", avagy a stratégiai üzleti partnerkapcsolatok ereje

Hisz a tudatos üzleti kapcsolatépítés és a stratégiai kapcsolatok különleges erejében! Ahogy ő fogalmaz, „mára már kiszabadult a szellem a palackból”! Mire gondolhat? Előadásában mindez kiderül! Továbbá rávilágít arra, hogy van egy hibás kód, ami nagyon régi időkre nyúlik vissza, ám megosztja a "receptet" miként tehetünk ellene, hogy kitöröljük azt!

Debrecen, március 7.

Szekció előadók

 

Dr. Magyar Lóránt – orvos, mentálhigiénés és motivációs előadó, életvezetési tanácsadó, tréner és lelkész -

Dr. Magyar Lóránt – orvos, mentálhigiénés és motivációs előadó, életvezetési tanácsadó, tréner és lelkész

Viharálló vállalkozó - aki bírja az ütéseket és talpon tud maradni!

Rendszeresen tart vállalati, közösségépítő és szervezetfejlesztő tréningeket, műhelymunkákat. Küldetése az ember személyi fejlődésének elősegítése, elsősorban az érzelmi rendezettség, a szakmai identitás és a küldetéstudat területén. Vallja: az érzelmi állóképesség és rugalmasság a hosszú távú siker alapja. Tréningjén kiderül, hogyan lesz ez tanulható viselkedés és mindent kibíró magatartás.

Budapest, március 6.

Dr. Kovács Erika – Pénzügyi Békéltető Testület elnöke

“Köss bölcsen egyezséget – még perben is!” 1. rész

A bank- és külkereskedelmi szakjogász, illetve banki fogyasztóvédelmi tapasztalattal is rendelkező szakember az elmúlt közel 30 évben különböző hazai kereskedelmi bankoknál és a jegybanknál látott el vezető jogtanácsosi és jogi igazgatói megbízatást, emellett rendszeresen tart egyetemi előadásokat is.

Budapest, március 6.

Dr. Kovács Erika – Pénzügyi Békéltető Testület elnöke -
Dr. Turcsánné dr. Molnár Katalin – Székesfehérvári Törvényszék elnöke  -

Dr. Turcsánné dr. Molnár Katalin – Székesfehérvári Törvényszék elnöke

“Köss bölcsen egyezséget – még perben is!” 2. rész

Bírói munkássága mellett rendszeres előadó a Magyar Igazságügyi Akadémián, az ügyvédi kamarában, az ország törvényszékein, szakmai napokon, országos és nemzetközi konferenciákon. Számára a bírósági közvetítői hálózat komoly belső értékkel bír, amely az összefogás erejéből táplálkozik. 

Budapest, március 6.

Házigazda

Sütő Melinda

Deneris Consulting Kft.

Csatlakozásakor ő volt a magyarországi BNI legfiatalabb női tagja. Elköteleződve a növekedés mellett a BNI Magyarország építési igazgatójaként járul hozzá a csoportok sikeréhez. Magáról így vall: „Hiszem, hogy a jó reklám nem csak a multik kiváltsága. Vállalkozásom indításával egy időben lettem BNI tag, a networking már a véremben van, nincs olyan ügyfelem, aki nem kapcsolatok útján talált rám."

Árak, időszakok

Időszak Budapesti rendezvény belépő díja
BNI tagoknak
Budapesti rendezvény belépő díja
nem BNI tagoknak
Vidéki rendezvények díja / alkalom
01.08-02.04-ig 14.900 Ft + Áfa 19.900 Ft + Áfa 9.900 Ft + Áfa
02.05-03.04-ig 19.900 Ft + Áfa 19.900 Ft + Áfa 9.900 Ft + Áfa

Regisztráció

A szervezőről

Az „Aki ad, az nyer!”® filozófia képviselője: a BNI Magyarország

A Business Network International (BNI) a világ és hazánk vezető networking szervezete, amelyet dr. Ivan Misner amerikai üzletember alapított 1985-ben. A több mint negyedévszázados történelme alatt az üzleti kapcsolatépítés és a kapcsolati marketing vezető szervezetévé vált.

Mára több mint 73 országban, közel 8000 csoporttal és 220 000 főt meghaladó taglétszámmal működik a BNI üzleti közössége, ahol a tagok jutalékmentesen, bizalmi alapon segítik egymást üzleti ajánlásokkal. A BNI 2008 óta van jelen Magyarországon, jelenleg közel 1000 taggal, a fővárosban és számos vidéki régióban. 2017-ben a magyar BNI-tagok 39,38 milliárd forintnyi többletbevételt generáltak egymásnak bizalmi alapon, pusztán a kapcsolati tőkéjük és üzleti ajánlásaik segítségével, ez az eredmény pedig 34%-kal nagyobb, mint a tavalyi összeg. A modern networking hazai meghonosítójaként a BNI Magyarország célja, hogy a magyar üzleti közösségben is egyre többen használják a networking eszközrendszerét, és megismerjék azt a kölcsönös együttműködésen alapuló üzleti gondolkodást, amelyet jól kifejez a BNI filozófiája: „Aki ad, az nyer!®

További információ a BNI-ról: www.bni-hungary.com

Fordulj hozzánk!

Kérdésed, kérésed van a rendezvénnyel kapcsolatban?

Szenczi Dalma, marketing igazgató – BNI, dalma.szenczi@bni-capital.hu

Informálódnál médiamegjelenéshez? Sajtósként regisztrálnál?

Ferling József, kommunikációs igazgató – BNI, jozsef.ferling@bni-capital.hu

Ha szeretnéd kiállítóként növelni láthatóságod:

Bujdosó Kata, stratégiai partnerekért felelős igazgató, kata.bujdoso@bni-capital.hu