Fantasztikus napot töltöttünk együtt, köszönjük vendégeinknek és partnereinknek! :)

A konferenciáról készült képeket itt tudod megtekinteni.

Következő rendezvényünk, az Országos Networking Konferencia® október 18-án kerül megrendezésre, találkozzunk ott!

A tudatos networking profi stratégiája

Egy nyugodt perced sem lesz! Tölts egy napot olyan üzleti közösségben, ahol a tudatos üzleti kapcsolatépítésnek nemcsak pontosan leírt stratégiája, hanem kipróbált és működő gyakorlata is van! A legjobb modelleket és megoldásokat mutatják be sikeres vállalkozók a networking ünnepén, a Budapesten már 8. alkalommal megrendezésre kerülő Nemzetközi Networking Hét® rendezvényen.

A BNI évről évre egyre növekvő érdeklődés mellett a világ közel 70 országában szervezi meg az első negyedévben a Nemzetközi Networking Hetet®. A világ vállalkozói együtt ünneplik meg a networking eredményeit, a tudatos kapcsolatépítésnek köszönhető sikereket, hatását a gazdasági és az üzleti életre, miközben együtt tanulnak a networking leghatékonyabb eszközeiről.

Téged mennyire hoz lázba 26 milliárd? Az elmúlt évben, hazánkban a BNI-tagok 20 milliárd forintot messze meghaladó értékben nyugtáztak sikeres üzleteket, melyekhez jutalékmentes ajánlások révén segítették őket más üzletemberek. A konferenciához kapcsolódóan kerül megrendezésre a magyarországi BNI csoportok elnökeinek országos találkozója és egy az üzleti – vállalkozói világ profi módszerei iránt érdeklődő fiataloknak hirdetett díjmentes Networking Nyílt Nap, a Budapesti Corvinus Egyetemen.

Nálatok tényleg minden 100%-os? Az eseményhez kapcsolódóan jelenik meg a New York-i bestseller szerzők által írt, ma már sok sikeres magyar vállalkozó életében is mérföldkőnek számító 29%, a megoldás című könyv legfrissebb kiadása is. A tudatos üzleti kapcsolatépítés 52 hetes stratégiája a konferencia fő témája lesz. A nap végén 29%-kal jobb leszel!

Győztes stratégiák, ismétlő fegyverek, sorozatlövők. Miközben a vállalkozások Magyarországon is döntő részben ajánlásokból kapják új megbízásaikat és megrendeléseiket, csupán 3%-uknak van az ajánlások megszerzésére irányuló stratégiája. A Business Network International (BNI) hazai szervezetében ma már több mint 1000 cég és vállalkozó követi sikeresen a leghatékonyabb üzletépítési modellt, az „Aki ad, az nyer!®” - gyakorlatát.

Nyüzsgő körasztalok: 3 x 10 friss kapcsolat! A gyakorlatias előadások mellett a résztvevők irányított körülmények között cserélhetik ki kapcsolati tőkéjüket és üzleti információikat, ismerhetik meg potenciális új ügyfeleiket, beszállítóikat. Felméréseink szerint a Nemzetközi Networking Hét® résztvevőinek 76%-a az előző években azonnal hasznosítható ismeretekhez jutott az előadások révén, 93%-uk pedig legalább 30 új üzleti ismeretségre tett szert alig néhány óra alatt, és több mint 50%-uk nyilatkozott úgy, hogy ezekkel élni is tudott az esemény után.

 

A leghatékonyabb üzleti megoldások és vállalkozásfejlesztési tippek sikeres magyar vállalkozóktól!
Egy nap, amely összehozza a sikerre nyitott üzletembereket!
Figyelj, tanulj, próbáld ki, és növekedj!
Dobd ki a sablonos módszereket!

 

2017. március 8., szerda

Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont
1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.

Miért éri meg eljönni?

Mert ez a legsikeresebb üzleti gyakorlat, amit kezdő és haladó vállalkozásoknak követni érdemes! Annyi friss impulzust kapsz a nap során, hogy este alig győzöd majd lecsitítani magad!

Gyakorlati, azonnal hasznosítható tudással gazdagodsz, hiszen a Nemzetközi Networking Hét® előadásain elhangzottakat akár már ott, a helyszínen kipróbálhatod, ha nem ijedsz meg önmagad árnyékától és jól viseled a sikert.

Több száz nyitott gondolkodású, sikerorientált üzletemberrel találkozhatsz, akik pontosan azt keresik, amit te is: új ismereteket, gyakorlati tudást és hosszú távú kapcsolatokat!

És még miért éri meg eljönnöd?

Ha csak egy üzleti könyvet olvasol el idén, akkor ezt vidd magaddal. Döbbenetesen pontos leírása mindannak, amit az üzleti életben problémának gondolsz, és amelyekre lebilincselően tiszta és egyszerű megoldásokat kínál.

Ha olvastad már, olvasd el újra.

Ha csak elolvastad, alkalmazd következetesen, minden héten, határidő nélkül.

A Nemzetközi Networking Héten mutatjuk be a 29% - a megoldás című kötet legfrissebb kiadását.

Idén különleges ajándékkal kedveskedünk résztvevőinknek: az ár nemcsak egy fantasztikus konferenciát foglal magában, hanem az első 100 befizetett résztvevőnek​ egy új 29%, a megoldás c. könyvet is ajándékba adunk!

Vannak vállalkozó ismerőseid? Ne csak magadra gondolj!

 

Előadók, előadások

 

Avidor András -

Avidor András

A virális csoda, avagy a szupervállalatok növekedésének sikermutatója

Az élő bizonyíték arra, hogy az álmok valóra válthatók. Magyarország legismertebb networking szakértője a tudatos üzleti kapcsolatépítés bárki által elsajátítható heti ritmusáról, az álmok eléréséhez vezető célok kitűzéséről, a tervezésről, a tudatosságról, a következetességről és az ezek végig vitelét segítő receptkönyvről beszél. A vállalkozásoknak csupán 29%-a által használt legbiztosabb praktikákat mutatja be.

Azurák Csaba

Hitelesség, bizalom, kapcsolatok

A kommunikáció a vérében van, ismert személyiség, hosszú ideje jelen van rádiókban, televíziókban. Munkája során arra törekszik, hogy hitelesen adjon számot az aktualitásokról. Előadásában azt mutatja be, hogy a hitelesség milyen fontos szerepet tölt be a bizalom elnyerésében, hogy aztán ez a bizalom adjon erős alapokat egy-egy kapcsolat kialakulásához, fenntartásához, fejlesztéséhez.

Azurák Csaba -
Jámbor Árpád  -

Jámbor Árpád

A networking járulékos előnyei a BNI-ban és azon kívül

A networking nagymestere és egyik első rekordere, aki kiismerte, kipróbálta, alkalmazza és élvezi a legsikeresebb üzleti gyakorlat, az „Aki ad, az nyer!®” modell működését, módszereit és eredményeit. Szó szerint szélesre nyitja az ajtót mindenki előtt, és megmutatja a vállalkozói sikerhez és kiegyensúlyozottsághoz vezető utat.

Takácsné Garai Tünde

Kihívásaink kezelése networking eszközökkel

Évtizedes szakmai múltja és szerteágazó tapasztalatai tették képessé arra, hogy nemcsak ügyfeleinek pénze, hanem az üzleti kapcsolatok felett is hatékonyan őrködjön. Mind a vállalkozások, mind a magánemberek boldogulásának kulcsát a napi kihívások kezelésében, a kölcsönös segítségnyújtásban látja, melyhez a nyitottság, a megújulás igénye és a folyamatos fejlődés is hozzájárul.

Takácsné Garai Tünde -

Házigazda

Gyovai Melinda

Deneris Consulting Kft.

Csatlakozásakor ő volt a magyarországi BNI legfiatalabb női tagja. A BNI403-as csoport elnöke, talán közöttük is a legfiatalabb. Elköteleződve a növekedés mellett, szeptembertől a BNI Magyarország építési igazgatójaként is üdvözölhetjük. Magáról így vall: „Hiszem, hogy a jó reklám nem csak a multik kiváltsága. Vállalkozásom indításával egy időben lettem BNI tag, a networking már a véremben van, nincs olyan ügyfelem, aki nem kapcsolatok útján talált rám."

Miért ne hagyd ki?

Mert a végén 29%-kal jobb leszel!

Mert profiktól tanulhatsz, és ezáltal gazdagíthatod networking eszköztáradat!

 

Gyakorlati tudással gazdagodsz

Ha már felkészülten szeretnél érkezni a rendezvényre, iratkozz fel a BNI Magyarország díjmentes networking minitréningjére! 5 héten keresztül heti egy e-mailben kapsz hasznos tippeket, amelyekkel megismerheted a tudatos üzleti kapcsolatépítés alapjait!

Friss kapcsolatokhoz jutsz

Lehetőséged lesz körasztal mellett részt venni több, moderátorok által irányított bemutatkozáson, ahol alkalmanként 10 – az ország különböző pontjairól érkező – üzletembernek mutathatod be a vállalkozásod, miközben te is megismerheted, hogy ők mivel foglalkoznak. Érdemes elegendő mennyiségű (60-70 db) névjeggyel érkezni!

Új értékesítési irányokat fedezhetsz fel

Több száz sikerorientált üzletember és ezzel a számos új kapcsolat lehetősége segíthet abban, hogy céged számára új értékesítési irányokat találj. 

Vonzó beszállítói lehetőségeket találsz

A Nemzetközi Networking Hét® programjai ideális terepet kínálnak új, lehetséges beszállítók feltérképezésére is. 

Egyedül nem megy, de itt …

… stratégiai partnerségeket készíthetsz elő. A rendezvényen akár lehetséges stratégiai partnereket is megismerhetsz! Több száz potenciális üzleti szövetségesed lesz ott az Nemzetközi Networking Héten®. Rajtad áll, hogy milyen együttműködést alakítasz ki vagy készítesz elő.

Black Wednesday

Kivételes kedvezményekhez juthatsz. Légy ott a rendezvényen, hiszen számos kedvezményes ajánlatot kaphatsz a kiállítóktól! Ezek a kedvezmények hagyományosan csak az NNH® látogatóinak szólnak – ha nem vagy ott, kimaradsz!

Nem haverkodunk, de …

… ez az egész kellemes, barátságos légkörben zajlik. A nyolcadik alkalommal megrendezésre kerülő rendezvényen nyitott gondolkodású, sikerorientált üzletemberekkel találkozhatsz, akik pontosan azt keresik, amit te is: új ismereteket, gyakorlati tudást, hosszú távú kapcsolatokat, és mindezt jó hangulatban! Csatlakozz hozzájuk te is!

És van itt még valami

Amikor már úgy érzed, hogy mindent megkaptál, a támogatók által felajánlott, nagy értékű nyeremények sorsolásán is részt vehetsz.  

Regisztráció

Még egyszer: mi, hol és mikor?

Nemzetközi Networking Hét®

Időpont: 2017. március 8.
Helyszín: Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont, 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.

A szervezőről

Az „Aki ad, az nyer!”® filozófia képviselője: a BNI Magyarország

A Business Network International (BNI) a világ és hazánk vezető networking szervezete, amelyet dr. Ivan Misner amerikai üzletember alapított 1985-ben. A több mint negyedévszázados történelme alatt az üzleti kapcsolatépítés és a kapcsolati marketing vezető szervezetévé vált.

Mára több mint 73 országban, közel 8700 csoporttal és 220 000 főt meghaladó taglétszámmal működik a BNI üzleti közössége, ahol a tagok jutalékmentesen, bizalmi alapon segítik egymást üzleti ajánlásokkal. A BNI 2008 óta van jelen Magyarországon, jelenleg közel 1000 taggal, a fővárosban és számos vidéki régióban. 2018-ban a magyar BNI-tagok 21,5 milliárd forintnyi többletbevételt generáltak egymásnak bizalmi alapon, pusztán a kapcsolati tőkéjük és üzleti ajánlásaik segítségével. A modern networking hazai meghonosítójaként a BNI Magyarország célja, hogy a magyar üzleti közösségben is egyre többen használják a networking eszközrendszerét, és megismerjék azt a kölcsönös együttműködésen alapuló üzleti gondolkodást, amelyet jól kifejez a BNI filozófiája: „Aki ad, az nyer!®

További információ a BNI-ról: www.bni-hungary.com

Kapcsolat

Kérdésed, kérésed van a rendezvénnyel kapcsolatban?

Szenczi Dalma, marketing igazgató – BNI, dalma.szenczi@bni-capital.hu  

Informálódnál médiamegjelenéshez? Sajtósként regisztrálnál?

Ferling József, kommunikációs igazgató – BNI, jozsef.ferling@bni-capital.hu

Ha szeretnéd kiállítóként növelni láthatóságod:

Bujdosó Kata, stratégiai partnerekért felelős igazgató, kata.bujdoso@bni-capital.hu

Korábbi partnereink voltak többek között