Kapcsolati tőkéből eredményt

A Business Network International (BNI) évről évre egyre növekvő érdeklődés mellett a világ több mint 60 országában szervezi meg az első negyedévben a Nemzetközi Networking Hetet®. A világ vállalkozói több napon keresztül együtt ünneplik meg a networking eredményeit, a tudatos kapcsolatépítésnek köszönhető sikereket, hatását a gazdasági és az üzleti életre, miközben együtt tanulnak a networking leghatékonyabb eszközeiről.

A résztvevők irányított körülmények között cserélhetik ki kapcsolati tőkéjüket és üzleti információikat, ismerhetik meg potenciális új ügyfeleiket, partnereiket, és bővíthetik tudásukat. A többnapos rendezvény célja az is, hogy a jelenlévők megértsék, milyen a jó networking, miért elengedhetetlen eszköze a sikernek, és hogy milyen fejlesztő hatása van gazdasági és üzleti környezetünkre.

Amit nem tudsz mérni, azt nem tudod irányítani.” A leghatékonyabb üzleti megoldások és vállalkozásfejlesztési tippek sikeres magyar vállalkozóktól! Figyelj, tanulj, próbáld ki, és növekedj!

2016. március 8-9.

Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont
1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.

 

A Magyarországon hetedik alkalommal megrendezésre kerülő Nemzetközi Networking Hét® résztvevőinek 76%-a az előző években azonnal hasznosítható ismeretekhez jutott a visszajelzéseik szerint, 93%-uk legalább 40 új üzleti ismeretségre tett szert alig néhány óra alatt, és több mint 50%-uk nyilatkozott úgy, hogy ezekkel élni is tud az esemény után.

Idén újszerű lebonyolítási rend mentén zajlik a Nemzetközi Networking Hét®: az asztalmoderátorok által irányított, körasztalos networking mellett a nem BNI-tagok számára bemutató csoporttalálkozók nyújtanak további kapcsolatépítési és bemutatkozási lehetőségeket.

Két nap, amely összehozza az üzletembereket, hogy közösen megünnepeljük mindazt, amit a networking segítségével elértünk, és hogy együtt fejlődhessünk a még nagyobb jövőbeli eredmények érdekében. 

 

Miért éri meg eljönni?

 1. Nem BNI-tagként a legsikeresebb BNI-csoportok bemutató találkozóján vehetsz részt! Ismerd meg, milyen egy igazi, a BNI filozófiája mentén zajló üzleti találkozó!
   
 2. Kétszer is lesz Networking Nyílt Nap, ahol elsajátíthatod a networking alapjait! Ismerd meg a leghatékonyabb kapcsolatépítési eszközöket, és tudd meg, hogyan használhatod ezeket a legeredményesebben a gyakorlatban!
   
 3. Gyakorlati, azonnal hasznosítható tudással gazdagodsz, hiszen a Nemzetközi Networking Hét® előadásain elhangzottakat akár már ezen a rendezvényen is alkalmazhatod!
   
 4. Kapcsolatépítési eszközöket szerzel, amelyekkel a hétköznapokban is tovább bővítheted partnereid körét!
   
 5. Friss kapcsolatokhoz jutsz!Nemzetközi Networking Héten® több száz nyitott gondolkodású, sikerorientált üzletemberrel találkozhatsz, akik pontosan azt keresik, amit te is: új ismereteket, gyakorlati tudást és hosszú távú kapcsolatokat!

 

Előadók, előadások

 

Avidor András - Mérd meg az utat, és éld meg a sikert!

Mérd meg az utat, és éld meg a sikert!

Avidor András

Networking szakértő, a BNI Magyarország és a BNI Szlovákia igazgatója

Négy kapcsolattal rendelkezett, amikor elkezdte építeni a BNI-t, mostanra a tudatos kapcsolatépítésnek köszönhetően Magyarország legnagyobb networking szervezetét vezeti. Avidor András, hazánk legismertebb networking szakértője megmutatja, hogyan használd hatékonyan a kapcsolataidat, hogy ideális ajánlásokat kapj, és még sikeresebb lehess!

Pozitív kisugárzás helyett - Racionális marketingtippek, avagy biztos receptek networking találkozókra

Janata Krisztina

Kkv-marketing szakértő, szövegíró, tréner, a MET címzetes docense

Hogyan viselkedsz egy networking eseményen? Megvannak a céljaid? Vagy csak azt hiszed, az öledbe hullnak majd az új kapcsolatok? Janata Krisztina kkv-marketing szakértő olyan tippeket oszt meg, amelyekkel akár már az előadása után sokkal hatékonyabban lehet kapcsolatokat építeni a helyszínen vagy későbbi networking eseményeken, értékes partnerségeket és sok új ismertséget szerezve. 

Janata Krisztina - Pozitív kisugárzás helyett - Racionális marketingtippek, avagy biztos receptek networking találkozókra
Laki Zsolt - 3 in 1 – Instant praktikák professzionális üzleti kapcsolatépítéshez

3 in 1 – Instant praktikák professzionális üzleti kapcsolatépítéshez

Laki Zsolt

Ügyvezető, PLE Group Kft.

Mit tehet a vállalkozó, ha kifogyott az üzletszerzési praktikákból? Ideje megdolgoztatni a kapcsolatrendszerét! A networkingnek köszönhető, folyamatosan mért eredmények pedig igazolni fogják a sikert. 

7 év a BNI-ban

Szabados Zoltán

Igazgató, Polip Insurance Biztosítási Alkusz Kft.

Szabados Zoltán életvitelszerűen foglalkozik üzleti kapcsolatépítéssel, a BNI Magyarország szervezetének egyik meghatározó személyisége. Korábban rendszeresen műsorvezetője volt a BNI-rendezvényeknek, most a "másik oldalról" lép színpadra, s osztja meg 7 év networking tapasztalatait az esemény résztvevőivel.

Szabados Zoltán - 7 év a BNI-ban
Höflinger Norbert - Az idő pénz, a válság lehetőség

Az idő pénz, a válság lehetőség

Höflinger Norbert

Stratégiai igazgató, HWD RECYCLING Kft.

Höflinger Norbert előadásában 5 olyan networking tippet ad, amellyel egy vállalkozás felépítésénél el lehet kerülni a buktatókat, és sokkal dinamikusabb, eredményesebb cégfejlesztés valósítható meg. 

Networking nekifutásból

Máté Gábor

A BNI Déli Régiójának igazgatója

Kelet-Közép-Európa első BNI Hall of Fame-csoportját (olyan csoportot, amely a nyitónapja utáni egy hónapon belülte elérte a 35 fős taglétszámot) az a Déli Régió adta, amelynek felügyeletét Máté Gábor régióigazgató is végzi. A négy megyét magába foglaló terület számos eredményes üzleti közösséggel büszkélkedhet, Máté Gábor előadásában pedig kifejti, hogyan teheti sikeressé a networking az üzleti csoportokat.

Máté Gábor - Networking nekifutásból
Müller Bernadett - Networking eszköztár, tőkesúlyok a recessziós tengeren

Networking eszköztár, tőkesúlyok a recessziós tengeren

Müller Bernadett

fejlesztési igazgató, növekedési szakértő, BNI

Networking eszközök a gyakorlatban, avagy mi minden segít nekünk a hatékony kapcsolatépítésben?

Egyedülálló online networking eszköztár a BNI-ban

Kircsi Levente

Oktatási igazgató, BNI

A Networking Nyílt Napokon a BNI oktatási igazgatója, Kircsi Levente mutatja be, milyen egyedülálló online networking eszköztár áll a BNI-tagok rendelkezésére, amelynek segítségével szerteágazó, folyamatosan bővíthető networking tudásra és a minőségi ajánlások megszerzését elősegítő lehetőségekre tehetnek szert. 

Kircsi Levente - Egyedülálló online networking eszköztár a BNI-ban
Timár Gábor - A networking több, mint kapcsolatépítés: ajánlásadás

A networking több, mint kapcsolatépítés: ajánlásadás

Timár Gábor

Országos fejlesztési igazgató, BNI

"Nem csak a minőségi kapcsolatok megléte a lényeg, hanem az, hogy a személyes találkozókon meg tudjuk egymásnak tanítani, hogy miért, hogyan és kinek ajánljuk a másikat" - vallja Timár Gábor, a BNI országos fejlesztési igazgatója, aki a networking igazi lényegét mutatja be a Networking Nyílt Napokon.

 

Műsorvezetők

Rajna-Orbán Teodóra

régióigazgató, BNI Délnyugat-Pest megye

Rajna-Orbán Teodóra

Egyike a legrégebbi BNI-vezetőknek, mindig elkötelezetten képviseli az „Aki ad, az nyer!® filozófiát. Rajna-Orbán Teodóra életének több mint hat éve szerves része a BNI, lételeme a networking. Idén a Nemzetközi Networking Hét® keddi napjának háziasszonyaként köszönthetjük.

Fehér Péter

régióigazgató, BNI Déli Régió

Fehér Péter

Év elején Lisszabonban mesélt a területén elért eredményeiről nemzetközi BNI-vezetőknek, most viszont másfajta szerepben is mikrofont ragad Fehér Péter, a BNI Déli Régiójának egyik igazgatója. Háta mögött sikeres üzleti közösségek sorakoznak, előtte pedig egy új kihívás: először köszönthetjük házigazdaként a szerdai napon.

 

A Networking Nyílt Nap moderátora

Müller Bernadett

fejlesztési igazgató, növekedési szakértő, BNI

Elmondása szerint már nem is tudja, milyen networking nélkül üzletelni, a téma szakembereként a vérében van a networking eszközök használata. Kedden és szerdán is Müller Bernadett fogja megismertetni a Networking Nyílt Nap résztvevőit a kapcsolatépítés alapjaival, miközben az egész képzés moderálását is örömmel vállalta el.

Miért ne hagyd ki?

 1. „Amit nem tudsz mérni, azt nem tudod irányítani!”

  Üzleti magatartásunk minden mozzanata pontosan mérhető. Korunk leghatékonyabb üzleti gyakorlata, a networking is ilyen mérhető elemekből áll.  A BNI a világ és Magyarország legnagyobb networking szervezete. A Nemzetközi Networking Hét® keretein belül ezeket a módszereket és ezeknek a mérési gyakorlatát fedezheted fel és sajátíthatod el!

 2. Exkluzív bemutató találkozókon vehetsz részt - Tanulj a profiktól!

  Idén először újfajta lebonyolítási rend mentén valósul meg a Nemzetközi Networking Hét®. Nem BNI-tagként mindkét nap reggelén betekintést nyerhetsz a legsikeresebb BNI-csoportok találkozóinak menetébe. Figyelem: a bemutató csoporttalálkozón a találkozót lebonyolító csoport tagjain kívül kizárólag nem BNI-tagok vehetnek részt!

 3. Kétszer is lesz Networking Nyílt Nap!

  Idén két Networking Nyílt Nap is megrendezésre kerül, hogy minél több, a networking izgalmas előnyeit még nem ismerő vállalkozó tanulhassa meg a hatékony kapcsolatépítés alapjait. Praktikus tanácsok és irányított, körasztalos networking vezet majd be a siker világába!

 4. Gyakorlati tudással gazdagodsz

  Kipróbált megoldások az üzleti kapcsolatok építésének hazai mestereitől! Elméleti modellek helyett hazavihető és már aznap alkalmazható technikák!

 5. Kapcsolatépítési eszközöket szerzel

  Ha már felkészülten szeretnél érkezni a rendezvényre, iratkozz fel a BNI Magyarország díjmentes networking minitréningjére! 5 héten keresztül heti egy e-mailben kapsz hasznos tippeket, amelyekkel megismerheted a tudatos üzleti kapcsolatépítés alapjait!

 6. Friss kapcsolatokhoz jutsz

  Lehetőséged lesz körasztal mellett részt venni több, moderátorok által irányított bemutatkozáson, ahol alkalmanként 10 – az ország különböző pontjairól érkező – üzletembernek mutathatod be a vállalkozásod, miközben te is megismerheted, hogy ők mivel foglalkoznak. Érdemes elegendő mennyiségű (60-70 db) névjeggyel érkezni!

 7. Új értékesítési irányokat fedezhetsz fel

  Több száz sikerorientált üzletember és ezzel a számos új kapcsolat lehetősége segíthet abban, hogy céged számára új értékesítési irányokat találj. 

 8. Vonzó beszállítói lehetőségeket találhatsz

  A Nemzetközi Networking Hét® programjai ideális terepet kínálnak új, lehetséges beszállítók feltérképezésre is. 

 9. Stratégiai partnerségeket készíthetsz elő

  A rendezvényen akár lehetséges stratégiai partnereket is megismerhetsz! Több száz potenciális üzleti szövetségesed lesz ott az Nemzetközi Networking Héten®. Rajtad áll, hogy milyen együttműködést alakítasz ki vagy készítesz elő.

 10. Kivételes kedvezményekhez juthatsz

  Légy ott a rendezvényen, hiszen számos kedvezményes ajánlatot kaphatsz a kiállítóktól! Ezek a kkv-kra szabott kedvezmények hagyományosan csak az NNH® látogatóinak szólnak – ha nem vagy ott, kimaradsz!

 11. Kellemes, barátságos légkörben zajlik

  A hetedik alkalommal megrendezett, többnapos rendezvényen nyitott gondolkodású, sikerorientált üzletemberekkel találkozhatsz, akik pontosan azt keresik, amit te is: új ismereteket, gyakorlati tudást, hosszú távú kapcsolatokat, és mindezt jó hangulatban! Csatlakozz hozzájuk te is!

 12. Értékes nyereményeket sorsolunk

  A résztvevők a támogatók által felajánlott, nagy értékű nyeremények sorsolásán is részt vehetnek. 

A regisztráció lezárult.

Még egyszer: mi, hol és mikor?

Nemzetközi Networking Hét®

Időpont: 2016. március 8-9.
Helyszín: Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont, 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14..

Videók

A szervezőről

Az „Aki ad, az nyer!”® filozófia képviselője: a BNI Magyarország

A Business Network International (BNI) a világ és hazánk vezető networking szervezete, amelyet dr. Ivan Misner amerikai üzletember alapított 1985-ben. A több mint negyedévszázados történelme alatt az üzleti kapcsolatépítés és a kapcsolati marketing vezető szervezetévé vált.

Mára több mint 60 országban, közel 7300 csoporttal és 190 000 főt meghaladó taglétszámmal működik a BNI üzleti közössége, ahol a tagok jutalékmentesen, bizalmi alapon segítik egymást üzleti ajánlásokkal. A BNI 2008 óta van jelen Magyarországon, jelenleg közel 1000 taggal, a fővárosban és számos vidéki régióban. 2015-ben a magyar BNI-tagok 20,7 milliárd forintnyi többletbevételt generáltak egymásnak bizalmi alapon, pusztán a kapcsolati tőkéjük és üzleti ajánlásaik segítségével, ez az eredmény pedig 34%-kal nagyobb, mint a tavalyi összeg. A modern networking hazai meghonosítójaként a BNI Magyarország célja, hogy a magyar üzleti közösségben is egyre többen használják a networking eszközrendszerét, és megismerjék azt a kölcsönös együttműködésen alapuló üzleti gondolkodást, amelyet jól kifejez a BNI filozófiája: „Aki ad, az nyer!®

További információ a BNI-ról: www.bni-hungary.com

Fordulj hozzánk!

Kérdésed, kérésed van a rendezvénnyel kapcsolatban?

Szenczi Dalma, marketing igazgató – BNI, dalma.szenczi@bni-capital.hu  

Informálódnál médiamegjelenéshez? Sajtósként regisztrálnál?

Ferling József, kommunikációs igazgató – BNI, jozsef.ferling@bni-capital.hu

 

Érdekel a kiállítói lehetőség? Részletek az alábbi videóban!