NEMZETKÖZI NETWORKING HÉT®

AZ ÉV LEGJOBBAN VÁRT NETWORKING TALÁLKOZÓJA!

Hogyan éred el egy ajánlási rendszerrel, hogy egy jobb, sikeresebb, boldogabb életet élj?

 

Hallgasd meg! Tapsold meg! Aztán indítsd el!

 

Jöjjön néhány igazán izgalmas dolog a 2019-es NNH előadóiról. A budapesti, győri és pécsi előadók 2018-ban összesen 3 milliárd forintnyi bevételt szereztek partnereinek.

Hát, nem hihetetlen? Ez 250 millió forint havonta. 8 millió forint naponta.

És ezek az előadók először a történelem során összedolgoznak, és egy közös rendszert adnak át Neked. Íme…

Ez a világ legmodernebb ajánlási rendszere jelenleg. És a legjobb, hogy mindössze 4 egyszerű lépésből áll. Elképesztően büszkék vagyunk, hogy Magyarországon elsőként mi mutathatjuk be Neked ezt a lenyűgöző rendszert.

  1. Az első lépés, hogy kiderítsd, mit üzenj magadról. Miért érdemes téged ajánlani? Magyarország legjobb marketing szakértői egy elképesztően ösztönző előadásban tárják ezt eléd.
     
  2. A második, hogy ezt az üzenetet, hogyan add át az embereknek. Hogy ebben a legjobb legyél 2019-ben, elhoztuk Neked azokat a szakértőket, akik ehhez a legjobban értenek.
     
  3. A harmadik lépés, hogy megtaláld az időt ezekre a fontos feladatokra. Ne feledd: egy profi ajánlási rendszer gazdagabbá, sikeresebbé, boldogabbá tesz. De csak akkor, ha van rá időd. A rendszer 3. előadása után 2 héttel már azt érzed, mintha egy nap 32 órából állna.
     
  4. És végül a negyedik lépés: hogyan fogd rendszerbe mindezeket. Ehhez a BNI szakértői egy új, minden korábbinál lenyűgözőbb előadással állnak eléd.

Készülj fel, mert a leghihetetlenebb nap vár rád, amit a BNI valaha tető alá hozott a tagjai számára.

Mutatunk Neked számokat, amiket ez a rendszer produkált. Lélegzetelállító számokat.

Ez egyértelműen a legfejlettebb ajánlási rendszer, amit valaha összeállítottak. A kezdő vállalkozók és a világ legbefolyásosabb üzletemberei is ezt használják. Nem véletlenül: gyors, biztos és nem kerül pénzbe. Találkozzunk márciusban!

2019. március 26. 9.00 – 16.20
Park Inn by Radisson Budapest
1138 Budapest, Szekszárdi u. 16-18.

2019. március 29. 9.00 – 16.00
Littke Palace Látogatóközpont
7621 Pécs, Szent István tér 12.

2019. március 28. 8.30 – 14.00
ETO Park Hotel**** superior
9027 Győr, Nagysándor József u. 31.

Ha csak egy könyvet olvasol ebben az évben, az legyen ez!

Miért?

Mert ez a könyv besegít a mindennapokban.

Túlterheltnek érzed magad? Igen, de lehet ellene tenni. Nem úgy jönnek össze a céljaid, ahogy szeretted volna? Mások is jártak hasonló cipőben, de megoldották. És Te is meg fogod oldani.

Az idei NNH-n lesz a könyv premierje, de Te már ma megkaphatsz belőle egyet?

Hogyan?

Minden 10-ik ember, aki regisztrál a budapesti NNH-ra, ajándékba megkapja a könyvet. Regisztrálj, legyél a 10., és vidd haza ezt a fantasztikus könyvet!

Előadók

 

Avidor András - networking szakértő, a BNI® Magyarország igazgatója -

Avidor András - networking szakértő, a BNI® Magyarország igazgatója

Ajánlási rendszer felsőfokon!

Magyarország legismertebb networking szakértője szerint a hatékony kapcsolatépítés a nyitottsággal kezdődik. Így építhető fel egy mindenki számára előnyös üzleti kapcsolat. Sikeres akkor lehetsz, ha a kapcsolati hálód erőteljes, és valódi értékekkel bír. Vallja: együttműködés nélkül nincs bizalom! Hogyan érheted el mindezt? Előadásában minderre választ kapunk!

Budapest, március 26. és Győr, március 28.

Wolf Gábor, Marketing Commando

Hogyan fogalmazd meg hatásosan a céged marketing üzenetét

Ki mit kommunikál cégedben a cégedről? Egységes marketing üzenet, 2 mondatban. Wolf Gábor kisvállalati marketing szakértő, a Marketing Commando alapítója és máig aktív vezetője, aki cégével együtt 2001 óta több ezer kisvállalkozás sikerét segítette elő okos marketing stratégiák és elsöprő eredményű marketing eszközök révén.

Pécs, március 29.

Wolf Gábor, Marketing Commando -
Medgyesi Zoltán (BNI® régióigazgató) -

Medgyesi Zoltán (BNI® régióigazgató)

Illeszd be a naptárba a fejlődést

19 éves kora óta vállalkozó, számos területen kipróbálta magát, de mindig is azok a vállalkozásai lettek sikeressé, amelyekben csapatban, eredményesen kellett együttműködni. Vallja, hogy a BNI® egy üzleti konditerem, ahol megkapod a profi eszközöket, az edzői támogatást és egy csapatot, akikkel együtt fejlődhetsz.

Győr, március 28.

Máté Gábor

Bár 25 éve nagyon sikeres, mégsem szerepel a leggazdagabb emberek listáján – talán azért, mert a legsikeresebb és a leggazdagabb emberek listája nem feltétlenül fedi egymást. Vallja, hogy a sikernek nem titka, hanem ára van. „A siker érzése értékteremtésből fakadó elégedettség, az idővel való gazdálkodás és az engem körülvevő emberek megválasztásának szabadsága, a család erejének megőrzése, ezek pedig túlmutatnak a pénzvilág sorrendjén. Nekem ez a gazdagság.” Máté Gábor előadásából kiderül, hogy hogyan építsük emberi kapcsolatainkat úgy, hogy üzletileg és emberileg is sikeresek maradjunk.

Pécs, március 29.

Máté Gábor -
Hamar Domonkos -

Hamar Domonkos

A Hamar Productivity Consulting Kft. tulajdonos-ügyvezetője. A Getting Things Done® módszertan első hazai akkreditált trénere, képesítését közvetlenül David Allen irányítása alatt az USA-ban szerezte. A HVG gondozásában megjelent David Allen: GTD, az időmenedzsment új módszertana c. könyv szakmai lektora és előszavának írója.

Előadásából megtudhatod, hogy mit kell tenned, hogy ne érezd túlhajszoltnak magad, de mégis jöjjenek az eredmények.

Budapest, március 26

Fehér Péter, cégvezető, networking stratéga

Az, hogy a mai világot a kapcsoltok mozgatják, már senkinek nem újdonság. Talán te is ismersz rengeteg embert, lehet hogy már a networking sem új fogalom számodra. De miért van az hogy hiába ismersz sok embert, hiába ismernek téged is rengetegen, még mindig nem halmoznak el milliós ajánlásokkal a barátaid? Miért kerülnek el téged az álomügyfeleid? Hogyan építhetnél új piacot?

Elárulok neked erről pár dolgot, ami az előző 2 év során az egyik cégemnek 3 milliárd forint árbevételt hozott! Mindezt borítékok és politika mentesen.

Pécs, március 29.

Fehér Péter, cégvezető, networking stratéga -
Vörös György -

Vörös György

A Kereskedelmi Marketing Trendek Kft marketing tanácsadója és az ELIT Marketing Program vezetője.

Fő specialitása, a többcsatornás, új ügyfélszerző rendszerek kiépítése és a folyamatok tervezése. Véleménye szerint egy-egy marketingeszköz csak akkor működik megfelelően, ha stratégiába épülve, egymást kiegészítve segítik egy vállalkozás fejlődését. Első lépés, hogy mit mondasz 2 mondatban cégedről, amiből mindenki tudni fogja, hogy mitől vagy más mint a többi hozzád hasonló cég. Ennek a mondatnak az összetevőit árulja el Vörös György

Budapest, március 26.

Kircsi Levente

a DOBEDU képzési módszertan szakmai vezetője, a BNI Magyarország oktatási igazgatója.

Vettél már részt olyan előadáson, aminek a szakmai tartalma ugyan érdekes volt, mégis nehezedre esett végighallgatni? Be kell látnunk: ha egy témának a szakértői vagyunk, nem jelenti azt, hogy érdekesen is tudunk beszélni róla. Az előadásban megtudhatod, hogyan tudod jól felépíteni a mondanivalód és milyen alapelvekre épül egy hatásos prezentáció

Budapest, március 26.

Kircsi Levente -
Pusztai Ádám (Gamification szakértő, Kollektíva) -

Pusztai Ádám (Gamification szakértő, Kollektíva)

A vállalkozás nem játék, de közel állhat hozzá

A játékoknak évezredes előnyük van abban, hogy lekössék a figyelmünket és önként foglalkozzunk velük. A vállalkozásunkban hogyan lehetne ugyanezt az elköteleződést elérni?

Ádám 2014 óta foglalkozik gamificationnel, vagyis játékosítással. Itthoni KKV-knak és startupoknak segít hatékonyabbá és emellett érdekesebbé, izgalmasabbá, addiktívabbá tenni a saját folyamataikat játékelemekkel. Így segít tervezhetővé tenni a vásárlók és ügyfelek viselkedését.

Győr, március 28.

Andricza Zsuzsanna (BNI régió igazgató)

Az ajánlási lánc - avagy az ideális ügyfelek kiapadhatatlan forrása

Zsuzska az iskolapadot már vállalakozóként hagyta el, a családi példát követve felismerte hogy egy cégben a bevételt tervezni kell a kiadással meg számolni.

BNI tagként megtapasztalta a személyes találkozók erejét és tudta hogy ilyen kapcsolatokon keresztül, a megfelelő vállalkozás, stabil ügyfélkört és stratégiai partnereket építhet ki maga köré. Mára családanyaként, üzletasszonyként és BNI vezetőként mutat példát több száz vállalkozónak.

Győr, március 28.

Andricza Zsuzsanna (BNI régió igazgató) -
Péterváry Kata (marketing stratéga, Applika System Kft) -

Péterváry Kata (marketing stratéga, Applika System Kft)

Online revolúció avagy a D-rex színre lép

Kata küldetésének tartja a kétszintű marketing stratégia bevezetését a KKV szektorban.

A pályáját az O’Neil és Converse márkák magyarországi forgalmazójánál kezdte, majd 3 évig operatív vezetője a 2534 Városunkért Egyesületnek. 2016-ban az egysület elnyerte a Civil díjat a legsikeresebb adománygyűjtő kategóriában. 32.000 fotó közül az Övé nyerte el a Nikon pályázat különdíját! Három évig Esztergom legnépszerűbb rendezvényeinek programigazgatója, majd egy munkaerőközvetítő cég kreatív igazgatója.

Győr, március 28.

Grúber Péter (Információbiztonság, GTSA Zrt)

Tartsd meg a kulcsembereket a cégedben

A vállalat 17 éves fennállása során számos IT projekt és innovatív fejlesztés megalkotója mind szakmai, mind vállalati stratégiai tekintetben.

Győr, március 28.

Grúber Péter (Információbiztonság, GTSA Zrt) -
Molnár-Major Márta (tulajdonos, Borháló Szeged) -

Molnár-Major Márta (tulajdonos, Borháló Szeged)

Borháló Szeged Borkereskedés franchise üzlet tulajdonosa.

15 évig Budapesten, a környezetvédelmi infrastruktúra szektorban dolgozott, egy sikeres, nemzetközi szennyvíztechnológiai cég közép-kelet európai igazgatójaként.

2017. márciusában egy szegedi, stagnáló borkereskedés lelkes, és csapongó ötletekkel teli tulajdonosaként csatlakozott a BNI-hoz. Mára azon 8%-ot kitevő tagok közé tartozik, akik 25% feletti árbevétel növekedést értek el 1,5 évnyi BNI tagságuk alatt és Szegeden meghatározó vállalkozássá vált a borkultúra területén.

Pécs, március 29.

Papp Zoltán Péter (Jobcapital Kft.)

Közgazdászként több mint 14 éve foglalkozik a HR területtel és cégvezetéssel. A Jobcapital ügyvezetőjeként kollégáival munkaerő toborzás és kiválasztásra specializálódtak.
„Lenni vagy nem lenni...” - avagy a lét a tét.
 
Mit gondolsz „Vödör” a céged a munkaerő piacon?
Minden bizonnyal a mai legégetőbb probléma a vállalkozás vezetők számára a megfelelő tudású és létszámú munkaerő megtalálása.
De valóban a „megtalálás” problémája miatt van veszélyben a céged? Mit tudsz tenni ellene? Hogyan építs stabil vállalkozást a HR segítségével? Az előadásból kiderül.

Pécs, március 29.

Papp Zoltán Péter (Jobcapital Kft.) -

Házigazdák

Szabados Zoltán

Budapest

POLIPINS-RENOMIA Kft.

A BNI magyarországi szervezetének legrégebbi aktív tagja, eddigi tagsága alatt számos feladatkörben szolgálta a szervezetet. Hiszi, hogy a sikernek nem titka, hanem ára van, amit mindenkinek meg kell fizetnie mind a magán, mind az üzleti életben, ha többet akar elérni az átlagosnál.

Hosszú Judit

Győr

Dallos Pilates

Judit 4 éve BNI tag, jelenlegi elnöke a győri Business Dinamit csoportnak. Az üzleti is olyan mint a sport. Eredményt elérni, kitartó, rendszeres, fókuszált munkával lehet. Vallja, hogy mindezt sokkal könnyebb elérni egy csapatban mint magányosan.

Ferling József

Pécs

FERLING Kft.

Magyarország egyik legismertebb PR szakembere, címzetes egyetemi docens, több könyv szerzője, népszerű előadó és sikeres tréner. Alapvető képessége a kommunikáció. Családi cégével több mint 5 éve csatlakozott a BNI üzleti közösségéhez. Üzleti gyakorlatában meghatározó szerepet kap a segítőkészség, az együttműködés, az Aki ad, az nyer! – gondolkodás.

Árak, időszakok

Időszak Budapesti rendezvény belépő díja
(jelentkezés 03.22-ig)

Vidéki rendezvények díja / alkalom
(jelentkezés 03.26-ig)

02.08-02.15-ig 17.000 Ft + Áfa 10.000 Ft + Áfa
02.15-03.22-ig (BP), 03.26-ig (Vidék) 19.900 Ft + Áfa 11.900 Ft + Áfa

Regisztráció

A regisztráció lezárult.

A szervezőről

Az „Aki ad, az nyer!”® filozófia képviselője: a BNI Magyarország

A Business Network International (BNI) a világ és hazánk vezető networking szervezete, amelyet dr. Ivan Misner amerikai üzletember alapított 1985-ben. A több mint negyedévszázados történelme alatt az üzleti kapcsolatépítés és a kapcsolati marketing vezető szervezetévé vált.

Mára több mint 73 országban, közel 8700 csoporttal és 220 000 főt meghaladó taglétszámmal működik a BNI üzleti közössége, ahol a tagok jutalékmentesen, bizalmi alapon segítik egymást üzleti ajánlásokkal. A BNI 2008 óta van jelen Magyarországon, jelenleg közel 1000 taggal, a fővárosban és számos vidéki régióban. 2018-ban a magyar BNI-tagok 21,5 milliárd forintnyi többletbevételt generáltak egymásnak bizalmi alapon, pusztán a kapcsolati tőkéjük és üzleti ajánlásaik segítségével. A modern networking hazai meghonosítójaként a BNI Magyarország célja, hogy a magyar üzleti közösségben is egyre többen használják a networking eszközrendszerét, és megismerjék azt a kölcsönös együttműködésen alapuló üzleti gondolkodást, amelyet jól kifejez a BNI filozófiája: „Aki ad, az nyer!®

További információ a BNI-ról: www.bni-hungary.com

Fordulj hozzánk!

Kérdésed, kérésed van a rendezvénnyel kapcsolatban?

Vörös György, marketing, kommunikációs igazgató – BNI, gyorgy.voros@bni-capital.hu

Informálódnál médiamegjelenéshez? Sajtósként regisztrálnál?

BNI – communications@bni-capital.hu

Ha szeretnéd kiállítóként növelni láthatóságod:

Bujdosó Kata, stratégiai partnerekért felelős igazgató, kata.bujdoso@bni-capital.hu